Спецпроєкти

У мережу потрапила ймовірна назва четвертого фільму «Матриця»


У мережу злили ймовірну назву четвертої частини «Матриці». Про це повідомляє Engadget.

Що відбувається?

Нещодавно у мережі з’явилося фото можливого постеру до фільму «Матриця-4», де зазначено назву стрічки — «Matrix Resurrections». У перекладі українською це звучить як «Воскресіння матриці» або «Матриця: Воскресіння».

Журналісти зазначають, що оригінального постеру до стрічки знайти не вдалося. Але це не зупиняє користувачів твітера чи інстаграма від поширення інформації про можливу назву фільму.

Також зазначають, що постер із соцмереж вже видалили.

Продовження «Матриці» вийде на великі екрани в грудні 2021 року. Відомо, що до своїх ролей повернуться Кіану Рівз і Керрі Енн-Мосс. Режисеркою, як і раніше, буде Лана Вачовські.

Четверту частину відомої історії присвятять темі коханням, і звісно, протистоянню головних героїв комп’ютерній програмі, яка захопила Землю.

Раніше ми повідомляли, що у новому серіалі Netflix розповіли про отруєння Бандери та Ющенка. Серіал Spycraft розповідає про методи, інструменти та технології шпигунів і спецслужб, базуючись на реальних історичних подіях. У кожній серії розкривають окрему галузь шпигунства – наприклад, використання надсучасних технологій, хакерство, секс-шпигунство.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь