Спецпроєкти

Тайгер Вудс госпіталізований після аварії. У гольфіста численні травми


Гольфіста Тайгера Вудса госпіталізували після аварії з численними травмами ніг. Аварія сталась 23 лютого в Каліфорнії, окрузі Лос-Анджелес.

Відео з місця ДТП опублікували в твітері видання Washington Examiner.

Подробиці

Вудс був єдиним пасажиром в автівці.

За словами місцевого шерифа, пожежники і парамедики допомогли спортсмену визволитися з уламків і привезли до лікарні. Там у Вудса констатували численні травми ніг. 

Менеджер гольфіста Марк Стейнберг повідомив  Golf Digest, що зараз 45-річний Вудс знаходиться на операції, а також подякував за конфіденційність і підтримку. 

The Guardian нагадує, що близько чотирьох років тому спортсмена заарештували за підозрою в керуванні автівкою у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Тоді Вудса знайшли непритомним у власному автомобілі. Свою провину гольфіст не заперечував.

Тайгер Вудс – один з найтитулованіших гольфістів світу. У 2009 році видання Forbes підтвердило, що Вудс став першим у світі професійним спортсменом, який за свою кар’єру заробив більше мільярда доларів. У 2021-му гольфіст був внесений у Всесвітню залу слави гольфу. 

Раніше ми повідомляли про смерть Тома Мура – 100-річного ветерана, який ще з квітня збирав гроші задля допомоги медикам. Він став всесвітньо відомим і завоював серця сотень прихильників з усіх куточків землі. Мур захворів на COVID-19, і лікарям не вдалося його врятувати.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь