Спецпроєкти

Прем’єру «Чорної вдови» та кількох інших фільмів знову перенесли: розповідаємо, коли нарешті вийдуть стрічки


Disney відклала прем’єри фільмів «Чорна вдова», «Персонаж, «Kingʼs Man: Початок» і «Шан-чі та легенда десяти кілець».

Про це повідомляють Associated Press і Deadline.

Коли відбудуться прем’єри?

Прем’єру кінострічки «Чорна вдова» переносять уже вдруге. Спочатку фільм мав вийти 1 травня 2020 року, але реліз скасували через пандемію і перенесли на 7 травня 2021 року. Проте нещодавно стало відомо, що «Чорна вдова» одночасно вийде в кінотеатрах і на платформі Disney+ 9 липня 2021 року.

Заплановано релізи фільмів: «Персонаж», що мав вийти 21 травня, перенесли на 13 серпня, «Kingʼs Man: Початок» вийде не 20 серпня, а 22 грудня, а «Шан-чі та легенда десяти кілець» вийде 3 вересня, замість 8 липня.

Компанія Disney усе ж розпочне свій літній сезон із фільму «Круелла» з Еммою Стоун, прем’єра якого відбудеться заплановано 28 травня 2021 року в кінотеатрах і на платформі Disney+.

Раніше ми розповідали, що корпорація Disney закриває студію Blue Sky Studios, яка працювала майже 25 років і створила 13 мультфільмів, зокрема «Льодовиковий період».

Через пандемію корпорація Disney зазнала колосальних збитків. Загалом компанія втратила за рік 2,83 млрд доларів. Тому рішення закриття студії було вимушеним.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь