Спецпроєкти

Скільки в тобі Нямських? Перевір за допомогою челенджу в Instagram і вигравай подарунки


Сосиски «Нямські» від Глобино, відомі за рекламною кампанією з репером Потапом у ролі сосиски, і далі креативлять. Цього разу вони запускають челендж в Instagram «Скільки в тобі Нямських?». Ми дізнались у представників ТМ «Глобино» все про умови участи, круті подарунки та благодійні цілі проєкту, до якого можна долучитися вже зараз.

Суть і цілі челенджу

Бренд створив маску в Instagram, яка рахує кількість вимовлених слів «нямські» за 10 секунд. Учасники челенджу мають сказати це слово максимальну кількість разів і викласти в мережу свій результат.

За кожну сторіз-участь ТМ «Глобино» перераховуватиме 5 грн до Міжнародного благодійного фонду «Кожен може», який допомагає дітям з інвалідністю, самотнім пенсіонерам, постраждалим від воєнних дій і дитячим лікарням. У компанії зазначають, що для них важливо було додати ціннісний складник у челендж, тому вони вирішили допомогти благодійному фонду.

Можливо, «Нямські» навіть потраплять у Книгу рекордів України за найбільшу кількість повторень назви бренду в соцмережах, але хто знає, як далеко зайде цей челендж :)

Як узяти участь і виграти призи?

Умови дуже прості:

  1. Спробуй маску в Instagram ТМ «Глобино».
  2. Протягом 10 секунд проговорюй слово «нямські» максимальну кількість разів.
  3. Опублікуй результати у сторіз, додай хештег #НямськіНямськіНямські та познач сторінку @tmglobino.
  4. Чекай на результати та подарунки :)

Щотижня бренд розігруватиме 10 наборів місячного запасу сосисок, а в кінці челенджу суперподарунки: 10 наборів для блогера та Iphone 12. Круто, еге ж?

Тож приєднуйтеся до челенджу «Скільки в тобі Нямських?», вигравайте подарунки та допомагайте благодійному фонду «Кожен може» робити добрі справи. Для цього завантажте маску у свій Instagram-профіль.

Детальніше про умови участи в челенджі читайте за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь