Спецпроєкти

Дослідження: скільки заробляють у видавничій сфері?


Платформа професійного розвитку Happy Monday і медіа про книги «Читомо» запускають опитування, щоб сформувати рейтинг зарплат у видавничій галузі в Україні.

Прийняти участь в опитуванні можна за посиланням.

Навіщо це дослідження?

Автори дослідження ставлять перед собою завдання визначити, наскільки відрізняються зарплати у державних та приватних видавництвах, вплив пандемії на дохід працівників, чи працюють українці на закордонних ринках.

Мета опитування — створити рейтинг зарплат, який буде корисний не лише для роботодавців, але й для фахівців видавничої галузі і тих, хто шукає роботу у цьому секторі. Також, Happy Monday і «Читомо» хочуть дослідити, які фактори впливають на дохід видавництв і окремих працівників.

Хто може взяти участь у дослідженні?

Опитування є анонімним, і як зазначають його автори, пройти його можна за 3-5 хвилин. Взяти участь можуть усі працівники видавничої сфери, від топменеджерів і випускових редакторів до ілюстраторів та SMM-ників видавництв.

Це вже п’яте дослідження зарплат від Happy Monday. Раніше вони вже розповідали про зарплати українських комунікаційників, дизайнерів, HR-спеціалістів та фінансистів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь