Спецпроєкти

Вуді Аллена звинувачують у домаганнях до названої доньки. Як це коментує сам режисер?


Цьогоріч Кірк Дік і Емі Зірінґ відзняли документальний мінісеріал «Аллен проти Ферроу». Стрічка присвячена секс-скандалу за участи відомого режисера Вуді Аллена.

Розповідаємо, про що йдеться в серіалі і як звинувачення на свою адресу коментує сам режисер.

Секс-скандал: хто звинувачує Аллена

Колишня дружина Аллена, акторка Мія Ферроу, ще 1992 року звинуватила режисера в домаганнях до їхньої названої доньки Ділан Ферроу. За свідченнями Мії та Ділан, режисер домагався до дитини, коли їй було всього сім років.

У серіалі слово надають самій Ділан, якій було важко наважитися на відверту розповідь про ці події. Її мати розповідає, що Аллен завжди приділяв доньці забагато уваги, і дівчинці це не надто подобалося. Одного разу він, за словами Ділан, привів її на горище, змусив лягти на живіт і засунув палець у піхву.

Дівчинка розповіла про випадок матері, і після цього Ферроу публічно звинуватила Аллена в насильстві над донькою. Тоді справу щодо сексуального насильства над неповнолітньою закрили – окружний прокурор вирішив, що участь у судових засіданнях може ще більше травмувати Ділан. Паралельно проходив суд, під час якого Аллен хотів відсудити право опіки над спільними з Ферроу дітьми. Позов режисера не задовольнили, і з Ділан він більше не спілкувався.

У серіалі також ідеться про одруження Аллена з іншою названою донькою Сун-І Превін, яку режисер із Ферроу вдочерили в 1977-му. Їхні стосунки почалися, коли Превін була студенткою. За свідченнями економки Аллена, вона знаходила в ліжку режисера презервативи після візитів Сун-І, коли та ще вчилася у школі.

Пара одружилася в 1997-му і вдочерила двох дівчат.

Коментарі режисера та його дружини

Сун-І звинувачення на адресу чоловіка заперечує. За її словами, агресію в родині проявляла сама Ферроу, яка могла жбурлятися в дітей речами. Акторка звинувачення в насильстві над дітьми теж заперечує.

Сам Аллен наполягає на власній невинності – він коментує це у великому інтерв’ю для CBS, повідомляє Variety.

«Не думаю, що вона (Ферроу – прим. ред.) спеціально придумує щось. Вона не бреше, я можу повірити, що вона сама в це вірить, – каже Аллен. – Нічого з того, що ми робили з Ділан, не може бути настільки двозначно розтлумачено».

Раніше ми писали про те, що в насильстві й домаганнях звинуватили французького актора Жерара Депардьє.

Також у насильстві звинуватили музиканта й актора Меріліна Менсона. Чотири жінки, зокрема його колишня наречена, акторка Еван Рейчел Вуд, повідомили, що співак знущався з них морально і фізично. Після цих заяв лейбл Loma Vista Recordings розірвав контракт із музикантом.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь