Спецпроєкти

ЗМІ: Жерара Депардьє звинуватили в сексуальному насильстві


Французького актора Жерара Депардьє звинуватили у зґвалтуванні та сексуальному насильстві. Про це повідомляє AFP з посиланням на власні джерела.

Хто звинувачує Депардьє і що як актор на це відреагував?

Йдеться про події 2018 року. Депардьє запрошував до свого будинку ніби на репетиції 20-річну акторку, ім’я якої не розкривається. Дівчина стверджує, що саме тоді актор напав на неї і згвалтував. 

Також, за інформацією джерела, розслідування справи було припинено у 2019-му році через брак доказів. Минулого року розслідування відновили, і у грудні 2020-го відкрили кримінальну справу.

За словами адвоката актора Ерве Теміма, Депардьє зараз на волі і повністю заперечує звинувачення на свою адресу.

Адвокатка Елоді Туайон-Хібон, яка представляє інтереси акторки, підкреслила – вона сподівається, що особистий простір її клієнтки захищатиметься протягом розвитку справи.

Раніше ми повідомляли, що музиканта і актора Меріліна Менсона звинуватили в насильстві одразу кілька жінок, серед яких – його колишня дівчина, акторка Еван Рейчел Вуд. Сам співак звинувачення заперечував. Втім, попри заперечення, з Менсоном розірвав контракт лейбл Loma Vista Recordings

Також ми розповідали, що племінника британської королеви ув’язнили через сексуальні домагання. Чоловік не став заперечувати звинувачення на свою адресу, та зазначив, що був напідпитку.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь