Спецпроєкти

Акцент на деталі: який стиль підкреслить твою індивідуальність?

На правах реклами
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Для того щоб підкреслити свою індивідуальність, необов’язково оббивати пороги найдорожчих бутиків, з лупою досліджувати зіркові вбрання на червоних доріжках і сліпо дотримуватися щорічних трендів. Достатньо звернути увагу на деталі та не боятися експериментів. Разом із glo™ ми хочемо розказати, як підкреслити стиль, аби завжди виглядати неперевершено. Летс гоу!

 Смарт кежуал — повсякденна елегантність

Смарт кежуал — це повсякденний стиль, але з ноткою святковості, і в цьому його перевага. Він підійде не тільки для зустрічей із серйозними людьми, де ви години зо три будете обговорювати суперважливі теми, але й для прогулянок, посиденьок із друзями, навіть для дня народження бабусі. У цьому стилі поєднуються ділова суворість і розслабленість, а пастельні відтінки вдало гармоніюють яскравими акцентами.

Для жінок ідеальним смарткежуальним убранням буде спідниця-олівець чи стильні кюлоти в поєднанні з сорочкою стриманого кольору. Можна доповнити верхню частину образу джемпером, жакетом або актуальною в цьому сезоні жилеткою. Яскравим акцентом пропонуємо зробити туфлі-човники — нехай вони будуть жовтими, синіми чи ліловими. А можна взагалі взути кросівки, бо якщо зручно та стильно — вай нот?

Чоловікам підійдуть класичні сорочки — білі, чорні та смугасті. На додаток — штани-чиноси або джинси, а також піджак. Можна одягнути стильну жилетку, яка пасуватиме до сорочки. На ноги — лофери, оксфорди, кеди або кроси — кому що більше до вподоби.

Будь-який смарткежуальний лук, жіночий або чоловічий, ідеально доповнить нова модель девайсу glo™ hyper +. Пристрій для нагрівання тютюну в елегантному чорному кольорі додасть образу витонченості та підкреслить статусність. Цей девайс універсальний, тому підійде й до сукні, і до костюма, і до улюблених джинсів. На всі випадки життя.

Бунтарський гранж

Гранж — це еклектично, красиво та не тільки про картату сорочку. Цей стиль обирають бунтівники, які виступають проти загальноприйнятих норм, зокрема, це стосується й зовнішнього вигляду. Якщо ти хіпстер до мозку кісток, а оверсайзний оверсайз — твоє друге ім’я, радимо трохи поекспериментувати з гранжем.

Тут в одному аутфіті змішують усе, що знайдуть у шафі, і це має стильний та, як не дивно, досить гармонійний вигляд. Серед кольорів переважають чорний, червоний, темно-зелений і синій.
Дівчата можуть сміливо обирати для себе широкі футболки з принтами, великі сорочки з чоловічого плеча, шкіряні куртки та джинси або мінішорти. Стильні оверсайзні сукні з косухами теж топ. Як доповнення до гранж-луку — мартинси й масивні прикраси.

На хлопцях, що сповідують принципи «гранжизму», гарний вигляд матимуть чорні або сині джинси з ефектом потертости, світлі футболки з зухвалими написами, яскраві сорочки, джинсові куртки або шкірянки. На ногах — ті ж мартинси або кросівки.

Бунтарський лук підкреслить модель девайсу glo™ hyper + у довершеному синьому кольорі. Вона стане стильним доповненням до будь-якого зухвалого образу. Яскравий дизайн ідеально підійде тим, хто не боїться експериментувати та намагається брати від життя все.

Мінімалізм — без квіточок, стразів і принтів

У мінімалізмі все лаконічно, без зайвого пафосу, стразів і химерних фасонів. Речі в цьому стилі вирізняються стриманістю та відсутністю декоративних елементів. Убрання має прямий чи приталений силует, щоб підкреслити фігуру.

У жіночому мінімалістичному гардеробі неодмінно мають бути гольфи пастельних кольорів, темні рівні джинси, сукні міді, що облягають фігуру, а також класичні плащі без химерних деталей. Якщо говорити про взуття, то тут білі кеди або кросівки — те, що треба. Або стримані туфлі на підборах — на випадок свята. Аксесуарів у мінімалістичному стилі небагато. Можна, наприклад, доповнити лук невеликими сережками.

Чоловічий гардероб не менш лаконічний. У ньому переважатимуть пастельні й темні відтінки: нюдовий гольф або звичайна біла футболка, сині джинси, світлі кросівки. Зверху можна накинути однотонний піджак. Стильним аксесуаром стане glo™ hyper + у кольорі бездоганний білий. Мінімалістичний девайс доповнить аутфіт, зробить образ довершеним та додасть родзинки. А ще він має чудовий вигляд із нюдовими відтінками.


Ретро — old but gold

Ті, хто з теплом і ностальгією дивляться на старі фотокартки, люблять блошині ринки та колекціонують вінілові платівки, все частіше обирають для себе ретро-стайл. Для того, щоб знайти витончене вінтажне вбрання, їм не потрібно витрачати тисячі годин пошуків, достатньо просто зазирнути до бабусиної шафи. Вбрання в ретро-стилі можна одягати на світські заходи, дні народження та інші важливі події.

Сукні-трапеції найрізноманітніших кольорів а-ля Твіггі в поєднанні зі взуттям на підборах — ретро 60-70-х завжди має крутий вигляд. Можна обрати щось більш витончене, наприклад спідницю New look з елегантною сорочкою та маленьким капелюшком. Прихильникам Коко Шанель ідеально підійдуть брючні костюми зі взуттям на підборах. Стильним аксесуаром стане намисто з перлів. Ну, і маленька чорна сукня в гардеробі, куди ж без неї?

Чоловіки можуть сміливо комбінувати картаті піджаки стриманих кольорів зі світлими сорочками та штанами. Як бонус — підтяжки й кашкет. Для стиляг підійдуть яскраві відтінки. Блакитні піджаки у дрібну клітинку в поєднанні з контрастною сорочкою, жилетка та штани зі стрілками, а на додаток glo™ hyper + у вишуканому золотому кольорі, який в лінійці вперше. Витончене поєднання текстур і стильний дизайн ідеально підходять до ретро-образу. Інші аксесуари можна навіть не використовувати.


Щоб завжди залишатися на стилі та викликати захопливі погляди, потрібно не боятися експериментів. Яскраві туфлі до стриманого луку — чому б і ні? Оверсайзний светр до гарненької сукні — дайте два!

А оригінальним аксесуаром будь-якого аутфіту стане пристрій для нагрівання тютюну glo™ hyper +, який поєднує в собі класику, стиль і бажання експериментувати. У лінійці є чотири універсальні кольори — елегантний чорний, довершений синій, бездоганний білий та вишуканий золотий. Кожен девайс може похизуватися особливим дизайном, де металевий корпус вдало поєднується з глянцевою боковою панеллю.

У новому glo™ hyper+ збережено два режими: Стандартний та Буст. Режим Буст створений спеціально для поціновувачів яскравих смакових відчуттів. За рахунок швидшого нагрівання стіка (до позначки 270°С на відміну від стандартного, температура нагрівання якого становить 250°С) у режимі Буст стік прогрівається всього за 15 секунд, а сеанс використання триває три хвилини. Це дає можливість відчути більш яскравий смак. При цьому кількість сесій без підзарядки залишається такою ж, як і при використанні в режимі Стандарт

Для glo™ hyper+ використовують тютюнові стіки в форматі деміслімс. Вони дозволяють власнику пристрою відчути яскравий та насичений тютюновий післясмак. Лінійка cтіків neo™* представлена у різних смакових варіаціях. Обрати можливо як класичні тютюнові смаки, так і цікаві капсульні пропозиції.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь