Спецпроєкти

Миттєве отримання кредитки, керування підписками та швидка оплата штрафів: розповідаємо про глобальне оновлення цифрового банку Sense


Альфа-Банк глобально оновив додаток цифрового банку Sense SuperApp, додавши багато різних функцій.

Які функції з’явилися?

Оформлення кредитної картки RED за одну хвилину

Клієнти Альфа-Банку можуть швидко оформити кредитку RED. Для цього потрібно ввійти в застосунок Sense SuperApp, натиснути на рекламний банер у розділі «Продукти» або на «+» у розділі «Мої картки» й активувати, а потім додати свою цифрову кредитку RED в Apple Pay/Google Pay.

Клієнти, які вже під’єднали свій номер телефону від Київстар або планують це зробити, зараз мають можливість отримати поліпшений підвищений кредитний ліміт.

Керувати послугами Київстар

У новій версії Sense можна легко керувати, під’єднувати або вимикати послуги Київстар. Для цього потрібно натиснути на ярлик Київстар із «Робочого столу» або в «Продуктах» і керувати функціями номера там, де його оплачуєш.

Керування підписками на різних сервісах

Усі ваші підписки, сервіси, ґаджети, які зберегли токен кредитної картки, можна переглянути в розділі «Керування». А забуті й непотрібні токени можна видалити одним свайпом у розділах «Керування підписками» або «Керування пристроями».

Скинутися грошима за рахунок у кафе чи супермаркеті

Ця послуга дає змогу скинутися на спільні плани, оплатити чек у кафе, контролювати статус збору грошей. Для цього потрібно поділитися посиланням на свій рахунок або відсканувати QR-код:

  1. Зайти в меню «Історія/Витрати» або «Деталі операції» чи вибрати свою картку в «Продуктах».
  2. Вибрати опцію «Зібрати гроші».
  3. Вказати суму й кількість учасників.
  4. Згенерований QR-код можна дати відсканувати на місці або відправити запит учасникам збору будь-яким зручним способом.

Цікава плюшка: кожен учасник може обрати собі аватарку й дізнатися, хто щедра лама.

Сплачувати штрафи онлайн

Для сплати штрафу потрібно зайти в розділ «Переказ/Платіж» на вкладку «Платежі», вибрати «Штрафи ПДР» і ввести номер авто та дані техпаспорта.

Після цього додаток автоматично буде моніторити штрафи за порушення ПДР. А клієнт отримуватиме повідомлення про новий штраф і посилання на платіж.

Сканер і генератор QR-кодів

Ця функція дає змогу сканувати QR-коду й оплачувати щось завдяки ньому. Наприклад, комунальні послуги за квитанцією, оплата проїзду в громадському транспорті або за парковку.

Функція доступна в розділі «Переказ/Платіж».

Щоб створити власний QR-код для прийому платежів на картку, потрібно обрати одну з карток і натиснути іконку QR-коду у верхньому правому куті екрана. Згенерованим QR-кодом можна поділитися будь-яким зручним способом.

Послуги для підприємців

Sense об’єднує особистий банкінг і бізнес операції. Підприємець може:

  • відкрити валютний рахунок онлайн, одразу поділитися реквізитами з партнерами й отримувати зарахування валюти;
  • продавати свою валюту онлайн у розділі «Платежі» або просто перетягнути іконку валютного рахунку на іконку гривневого рахунку (обидва рахунки – ФОП). Далі гроші автоматично зарахуються протягом кількох секунд, зокрема вночі та у вихідні;
  • переказати валюту з рахунку ФОП на рахунок фізособи без курсових втрат. Для цього потрібно перетягнути іконку валютного бізнес-рахунку на іконку валютного особистого рахунку, щоб отримати всю суму переказу повністю.
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь