Спецпроєкти

У Великій Британії батько бив своїх дітей, а доньку змусив підписати контракт, що вона «ніколи не потовстішає». Його посадили до в’язниці


У Великій Британії 56-річного чоловіка Рашида Хадлу засудили за жорстоке поводження над своїми трьома дітьми.

Про це пише ВВС.

Що відомо про цю історію?

Про те, що батько жорстоко бив і ображав своїх дітей, стало відомо у 2019 році. Його син-підліток заявив у поліцію на батька, який побив його і хотів задушити. Прокурори з’ясували, що чоловік бив своїх дітей, а також вирішував, з ким вони можуть спілкуватися і чим займатися.

Старший син також дав свідчення у цій справі. Він розповів, що батько бив його з п’яти років. Таке поводження батька призвело і до булінгу в школі.

«Але це було майже приємно у порівнянні з тим, що відбувалося вдома», ─ зазначив старший син.

Свою доньку Рашида Хадлу змусив підписати контракт, що вона «робитиме багато вправ і не потовстішає до самої смерті». Коли їй було дев’ять років, батько кинув у неї стілець. Через це у її вусі розвинувся келоїд, який оперували і лікували.

«Вона розповіла, що батько змусив почуватися нікчемною та дурною. З’явилися тривога та розлади харчування», — зазначив прокурор Алекс Криклер.

Сам батько трьох дітей Рашид Хадла не визнає себе винним у жорстокому поводженні і насиллі. Вирок суду – два з половиною роки ув’язнення. Суддя також заявила, що він позбавив своїх дітей дитинства.

Раніше ми розповідали, що шістнадцятилітню дівчину змусило зробити аборт керівництво інтернату, де вона виховувалася.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь