Спецпроєкти

6 TikTok-профілів, які навчать вас готувати


Ми підготували шість TikTok-профілів, які розкриють таємниці смачної пасти зі шпинатом, веганських стейків, кавуна з чилі й тортів неземної краси.

Jenny Martinez

Дженні навчить готувати соковиті домашні бургери, пасти з різними соусами, гострий суп із креветками й тако з гуакамоле, а на десерт – кавун із чилі.

Після таких відео хочеться забути про гречку, надіти сомбреро, налити полуничної маргарити й піти готувати домашні тортильї з гострим соусом.

sadfm

Цей хлопець готує все просто та смачно, майже як у мами. Тут можна дізнатися, як зробити пюре максимально смачним, що покласти як начинку до чіабати, щоб було соковито, і як незвичайно запекти курку, приготувати максимально прості пироги та сендвічі з цікавими начинками.

Цей профіль сподобається тим, хто не любить надто сильно мудрувати над стравами, але хоче смачно поїсти.

Tabitha Brown

Авокадо-тост без хліба, стейк без м’яса? Легко! Табіта здивує вас дивовижними веганськими стравами. Чого тільки варті її паста з грибами, цукіні та веганськими сосисками.

Мільйон соковитих закусок, салатів, паст і боулів, тостів і десертів – і все без натяку на м’ясо та інші інгредієнти тваринного походження.

newt

Цей хлопець — самоучка. І нині він готує неймовірні речі: крабів, запеченого лосося, шведські фрикадельки, пасту зі шпинатом, піцу пепероні. На його сторінці можна зависнути надовго, тому будьте обережні.

thatdudecancook

Сонні Гаррел 17 років працював шеф-кухарем і може навчити готувати будь-яку страву. Після його уроків ти будеш уміти готувати все: від простих сендвічів до шикарного торта.

chelsweets

Десерти, які можна назвати справжнім мистецтвом. Монстрики, жирафи, сніговики, веселка тепер не тільки персонажі мультиків, а торти майстрині кондитерської справи. Вона покаже, як збирає та оформляє свої витвори мистецтва, а ти можеш спробувати повторити це на своїй кухні.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь