Спецпроєкти

Київські підлітки зможуть безплатно навчатися креативних та IT-спеціальностей: подробиці


В освітньому просторі TUMO Kyiv відкривають набір на вісім спеціальностей у галузі креативних технологій. Безплатне навчання зможуть пройти 450 підлітків із Києва.

Про це для bit.ua розповіли в TUMO Kyiv.

Чого навчатимуть підлітків?

Освітній простір TUMO Kyiv – це позашкільне навчання креативних технологій для тинейджерів віком 12-18 років. У програмі підлітки зможуть навчатися трьох із восьми напрямів на вибір. Наприклад, кіновиробництво, музичний продакшн, програмування, 3D-моделювання, анімація, графічний дизайн, робототехніка або розроблення ігор. Детальніше про кожен напрям можна дізнатися за посиланням.

Обрані напрями студент може змінити будь-якої миті.

Програма поділяється на три складники: самостійне навчання за методикою TUMO у додатку TUMO Path за підтримки коучів; воркшопи з лідерами галузі; практичні лабораторії, у яких студент створює свій особистий проєкт із представниками світових компаній.

Як подати заявку на отримання навчального гранту?

Податися на навчальний грант можуть підлітки віком від 12 до 18 років. Набір розпочинається із 16 червня, відтоді можна буде зареєструватися на грант.

Є дві можливості отримати грант: соціальна квота та квота для обдарованої молоді. Кожен заявник може одночасно подати документи на обидві квоти. Детальніше з категоріями можна ознайомитися за посиланням.

Безплатне навчання протягом одного року студентам оплачуватиме компанія Global Genesis.

Рейтинг формується відповідно до дати й часу подання заявки, а також за балами категорій із переліку квот. Через добу після подання заявки можна побачити себе в рейтингу й відстежувати статус.

Результати конкурсу опублікують 1 серпня на сайті TUMO Kyiv. Гранти отримають 450 студентів.

Літній безплатний кемп для підлітків

П’ятого липня стартує безплатний літній кемп для підлітків, який допоможе визначитись із напрямом навчання в TUMO Kyiv. Протягом двох місяців 18 потоків студентів зможуть ознайомитись з усіма напрямами навчання й обрати для себе три пріоритетних. У кінці кемпу студенти познайомляться з відомою особистістю з галузі мистецтва або креативного сектору України.

«Також TUMO Kyiv запрошує батьків і тинейджерів на півторагодинний тест-драйв одного з напрямів. Тинейджер зустрінеться з наставником, встигне ознайомитись із методикою, зробить свій перший продукт і відвідає екскурсію простором TUMO Kyiv. Щоб пройти тест-драйв у TUMO Kyiv, заповнюй заявку на сайті», – додали представники TUMO Kyiv.

І це наше відео може бути корисним:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь