Спецпроєкти

Nike пропонує кожному відкрити для себе спорт по-новому й запускає натхненну кампанію «Play New»


Nike запускає глобальну кампанію «Play New», першим кроком якої є презентація фільму, що закликає не боятися спробувати щось нове.

Чому не варто боятися пробувати щось нове в спорті?

Мета кампанії Nike надихнути людей спробувати новий вид спорту, не боятися поразок і вірити у свій успіх. Кампанія розпочинається фільмом, де взяли участь елітні спортсмени та спортсменки, такі як Сабріна Йонеску, Діна Ашер-Сміт і Блейк Ліпер, а також популярна співачка Rosalía.

Їх усіх споріднює прагнення знаходити радість у русі, грі та змаганнях і використовувати цей досвід як пальне для впевненого досягнення своїх цілей.

«Грати по-новому» – це спробувати щось нове, чого ти раніше не робив, це завжди правильний шлях до перемоги. Основою кампанії стала сила, якою сповнена будь-яка гра. Кампанія побудована на чотирьох важливих принципах.

Радість через гру

Гра означає радість, що зображає чисте задоволення й можливість просто бути вільним. Усі діти граються, для них це природно. Причиною того, що Nike заохочує людей «Грати по-новому», стало бажання повернути радість першого відкриття чи випробування – радості стати трохи вільнішим.

Натхнення через гру

Спорт – це найкращий спосіб спостерігати за своїм зростанням як людини. Подумайте про різні способи руху. У дитинстві ми імітували види спорту, які бачили по телевізору, зокрема стрибки у висоту. Ми зав’язували мотузку на ліжко, а потім по черзі перестрибували через неї. Потім виходили на вулицю та бігали спринти. У нас також був басейн, тож ми намагалися плавати батерфляєм.

«Я майже впевнена, що ми робили це неправильно. Але весь цей рух і гра принесли нам багато радости», – додає віцепрезидентка Nike з маркетингу Меланія Август.

Стійкість через гру

Ви хочете змінити світ? Спочатку ви повинні спробувати ці зміни на собі. Спорт стає вашим інструментом, щоб пізнати себе, бути комфортним із собою, бути впевненим у собі, випробувати концепції, які ви плануєте використовувати. Будь це стійкість до вивчення чогось нового чи процес роботи з командою – усе це дає вам досвід, а з часом і впевненість.

Відкриття через гру

Іноді ми загадуємося над питанням: «Якщо я займаюся спортом, які в мене шанси стати професіоналом?». Але Nike пропонує просту відповідь: якщо ви полюбляєте спорт, просто подивіться, куди це вас приведе.

«Спорт допоміг мені здобути впевненість, коли я була маленькою. Тепер, будучи дорослою, він став для мене способом пізнання світу. Що робить захоплення спортом справді крутим, це те, що моя історія не закінчилася тим, що я була професійною спортсменкою, адже сьогодні я маю змогу розповідати історії про професійних спортсменів і продовжую надихатися ними», – розповідає Меланія.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь