Спецпроєкти

Щоб знайти вечірку, треба поводитись як вечірка. Вирушаємо тусити в місті з Johnnie Walker та Deinde!


Нарешті важкі речі висять на далеких вішаках, а вулиці заливає мерехтливим світлом. Це означає, що вже можна увірватись в літо і запланувати вечірку. Та відкриті кордони – справа нестабільна. А що, як влаштувати собі мініподорож у масштабах улюбленого міста? Дивись, як зробити це разом з Johnnie Walker та Deinde. А ще ми зібрали 30 атмосферних терас Києва!

Вечірка на баржі

01/6

За кілька годин до заходу сонця тебе з київської набережної забере тусо-баржа. Щойно увійдеш на борт, одразу ж скуштуй велкам-дрінк від Johnnie Walker! А потім вирушай знайомитись і з іншими відпочивальниками, яких буде аж 35.

Тусовка на баржі від Deinde точно вартує твого інстаграму. Це танці під DJ-сет, найсмачніші коктейлі від Johnnie Walker, фаєри на фоні жовтогарячого неба, ну і захід сонця у сплесках літнього Дніпра. Уяви, скільки світлин можна зробити за вечір! А ще на івенті буде фотограф – поважна причина не відволікатися на селфі.

Якщо виникнуть запитання, їх завжди можна буде поставити супруводжуючому. Він на цій тусі головний із комфорту.

Сміливо запрошуй на баржу друзів, рідних, колег, а також красунь і красунчиків із додатків для побачень. Одягайся вільно та вибирай легкі тканини, щоб на заході сонця вони грайливо розліталися.

Коли: актуальний розклад дізнавайтеся на сайті
Де: набережна Поштової площі
Квитки на сайті

Підкорюємо Одесу замість трудоголізму

Усе розпочнеться в барі у самому серці Одеси. Це Fitz. Тут бармени готові поділитися з тобою секретом коктейлю на основі віскі Johnnie Walker Red Label. Так, і ти зможеш приготувати його самостійно!

Далі вирушимо в MbarGo пити ще один коктейль та куштувати закуски на «Вуличному ринку їжі». До речі, саме звідси Київ запозичив ідею для фудмаркету на Арсенальній.
Щойно заціниш піонерів, підемо до секретного бару. Тут ти маєш правильно відповісти на кілька запитань, а тоді отримаєш сюрприз. Відпустять тебе звідси тільки після того, як покажуть ще один простий рецепт випивки.

І ось на цьому моменті ми вирушимо милуватися морем на набережну. Поруч завжди будуть куратор, фотограф і коктейль to go від бару до бару!

Запрошуй тих, у кого видався дуже важкий робочий тиждень, та сам не запрацьовуйся.

Коли: 12 і 26 червня, 10 липня.
Час: 20:00
Квитки на сайті

«Я поїхав до Одеси без якогось готового плану відпочинку, збирався знайти щось на місці. Мені казали, що тут є дуже багато відмінних барів. Я побачив, що Deinde можуть по них провести – і пішов)) Місто подивився, у барах потусив! Тепер думаю замовити тур по барах Одеси ще й для дівчини», – пише тусер Діма.

Готуємо коктейлі у самому серці столиці

Щасливий квиток цього дня вимірюється п’ятьма коктейлями у кращих барах Києва, конкурсами, призами та жартами. Почнемо зі стартера на Johnnie Walker в To Be і познайомимось з усіма, хто теж вирішив не сидіти вдома на початку літа!

Твоїм супровідником стане Рома Мальцев. У його компанії буває тільки кайфово.

Друга зупинка – бар «Chicagos».Тут на тебе чекає купа жартів від бармена, а ще – декілька сюрпризів від організаторів бар-туру. Бармена треба буде слухати уважно! Це можливість отримати приємний подаруночок.

Притуливши до себе презент, вип’ємо дорогою до наступного бару. Це «Gnezdo». Мріяв колись про будиночок на дереві? А про те, що там ще й вчитимуть коктейлі готувати? Отож бо й воно! Головний інгредієнт на майстер-класі – той самий віскі Johnnie Walker Red Label.

А завершимо кутіж у PR-бар ще з одним сюрпризом та коктейлем. Будемо танцювати, обійматися та переказувати одне одному непристойні жартики.

Скоріше клич на BIG BAR TOUR у Києві найліпших друзів, і може навіть запеклих ворогів!

Коли: 18 червня
Час: 19:30
Квитки на сайті

«Веселощі, подорожі, нові місця та кльова команда – люблю тебе, Deinde», – пише учасник туси Саша Третяк.

Засліплюємо інстаграм фотками з яхти

01/4

Цілий день на яхті, ти, пікнік і коктейлі. Ми зустрінемось на Оболоні та підемо по Дніпру, пірнатимемо з борту під качовий DJ-сет.

Якщо тобі подобається ідея тусити вдесятьох, тоді точно варто прогулятися з Deinde на яхті. Нашими супровідниками будуть Віка та Поліна, фотограф, а також бартендер, який пригощатиме нас коктейлями та вчитиме їх готувати.

Попрямуємо до острова Великий. Дорогою капітан проведе тобі майстер-клас із управління судном і навчить робити морські вузли! А вже на острові ми підемо дихати свіжим повітрям до сосен, будемо грати в ігри, пити та готувати коктейлі та милуватися улюбленим містом із рідкісного ракурсу.

Ну і звісно, що зупинимось скуштувати коктейль від Johnie Walker та краще познайомимось із тусовочкою! А ще, якщо любиш пікнік, то заздалегідь візьми із собою щось смачненьке.

Одягайся максимально відпочивально та клич того, хто не має морську хворобу.

Коли: 20 і 27 червня, 4 липня
Час: 9:30
Квитки на сайті

Виходимо на дах танцювати під хаус і тріскіт шейкерів

А цей івент, певно, найбільш романтичний з усіх. Будемо танцювати впродовж чотирьох годин, скуштуємо п’ять вишуканих напоїв і познайомимось з красивими людьми на даху.
Спробуй знайти в шафі щось легке й одночасно наближене до класики.

Ми піднімемось на дах площею 400 квадратних метрів та зустрінемо захід сонця у спокусливому мареві електронного сету. Перед очима буде безмежно красивий Київ, а поруч – найстильніші жителі та гості цього шаленого міста.

Фотограф зловить найкращі моменти вечора, а супровідник Рома Мальцев зробить так, щоб цей день закінчився для тебе класними подарунками!

Бартендери влаштують батл, у якому переможе той, хто розіллє найбільше коктейлів. А ти зможеш дізнатися простий рецепт напою на віскі Johnnie Walker Red Label! Подумай, кого б таким пригостити? Можливо ця вечірка перетвориться на побачення?

Коли: 3 липня, 18:00
Квитки на сайті

«Класні організатори! Усе дуже чітко та продумано з душею. І веселощі справді all the time! Так що, хто не їздив із Deinde – багато втрачає. Усім дуже раджу!» – каже учасниця вечірки Настя Євсєєва.

Класного тобі літа, не забувай про санскрін та антисептик, і вибирай ще більше подій на сайті Deinde!

Рахуємо хмари з двоповерхового буса

01/4

Висунути голову з відкритого даху під Трухановим островом поки грає твоя улюблена пісня. І не кажи, що не захотів! На автобусній вечірці Deinde з Johnnie Walker цю фантазію можна буде здійснити, навіть дуже швидко.

Зарядимось велкам-дрінком і вирушимо тусити з тридцятьма веселими незнайомцями. Страхувати та розпалювати вечір буде людина-свято Настя Пеньковська. Вона майстерно перетворює будь-яку вечірку на локальний Burning Man!

Ми обов’язково вийдемо на прогулянку, зробимо безліч фото та вип’ємо декілька коктейлів від Johnnie Walker. Цей вечір буде одним із кращих за обидва карантинні літа.

Запрошуй тих, хто знає напам’ять твої улюблені пісні та не завалює на фотках горизонт!

Коли: 19 червня, 10 липня
Час: 17:30
Квитки на сайті

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь