Спецпроєкти

Спадщина New Balance: легендарні кросівки 574, які не потребують додаткового хайпу


Кава, зварена в турці, ранкове шоу по телевізору, маленька чорна сукня – деякі речі є актуальними завжди. І якими б стрімкими не були тренди, залишається «вічна класика».

Бренд із більш ніж сторічною історією New Balance представив довгоочікувану колекцію 2021 року для Gray Day – щорічного святкування спадщини бренду. Компанія використала сірий колір, який з гордістю представляє її історію і став синонімом бренду.

Цьогоріч на честь свята Gray Day New Balance представив легендарну модель 574 у класичному дизайні 1988 року, яку вже можна знайти у фірмових магазинах та онлайн, лімітовану новинку 57/40 зі сміливими силуетами та збільшеним логотипом «N», що з’явиться в продажі в середині червня, та спеціальну лімітовану лінійку 574 без букви «N» – 574 Un-N-ding.

Чому саме 574 модель?

574 кросівки були створені у 80-х і досі залишаються однією з найпопулярніших моделей бренду. Під час їх створення дизайнер New Balance Стівен Сміт надихнувся велосипедами BMX та переніс візерунок з його покришок на підошву взуття.

Класичний дизайн і зручність принесли кросівкам популярність не тільки серед спортсменів. Модель 574 швидко стала частиною повсякденного стилю і тепер відома у всьому світі завдяки своїй універсальності. А надзвичайна популярність культової моделі 574 зробила її синонімом спадщини бренду.

«Пасує кожному» – гасло цьогорічного Gray Day передає всю суть 574 кросівок. Вони підходять абсолютно всім незалежно від віку, статі або соціального статусу. І якщо колись вони сприймались як елемент спортивного стилю, то тепер їх узувають з джинсами, костюмами та сукнями, на вечірку, прогулянку або ділову зустріч.

Ми поспілкувалися з амбасадорами бренду і атлетами та з’ясували, чим саме їх приваблює New Balance.

Георгій Бущан

 «Мені дуже давно подобалися класичні кросівки New Balance, я хотів придбати саме модель 574. Тепер я амбасадор бренду та щасливий представляти його», – говорить воротар київського «Динамо» та збірної України.

За словами спортсмена, взуття влучно репрезентує його повсякденний стиль – зручний і водночас стильний. Георгій часто носить кросівки з одягом у стилі casual: джинсами та речами вільного фасону.

Марія Буряк

Легкоатлетка Марія Буряк обирає New Balance перш за все через комфорт. Спортсменка багато подорожує та інтенсивно тренується, тому її взуття має бути зручним і багатофункціональним.

«З взуттям New Balance я можу почуватися комфортно на тренуваннях й у повсякденному житті. У кросівках бренду я готова вирушити куди завгодно. А оригінальний дизайн дає змогу міксувати їх із різними образами та завжди мати стильний вигляд», – розповідає Марія.

Gray Day подобається їй за можливість по-новому поглянути на історію бренду. Марія акцентує на комфорті та доречності класичної моделі кросівок у сірому кольорі до будь-якого луку: «574 кросівки – одна з моїх улюблених моделей. Універсальні, зручні, а особливо мені подобається їх дизайн. Сірий колір доволі легко поєднувати з різними образами, будь то зустріч з друзями чи прогулянка вихідного дня».

Марі Голота (Карачина)

Марі Голота, засновниця руху Skinny & Strong і авторка книги «Never Stop», обожнює взувати лайфстайл-кросівки New Balance із класичними костюмами або сукнями. За її словами, це взуття асоціюються не тільки зі спортом, і неочікувані поєднання можуть створювати новий стиль щодня.

«Цей бренд про гармонію та активність водночас. Про красу та зручність. Про поєднання важливих речей в одному взутті, коли не потрібно обирати між гарними кросівками та зручними, у цьому й баланс. За це я люблю модель 574, і бренд New Balance. Ти залишаєшся собою, а бренд тільки підкреслює твою особливість», – ділиться Марі.

Анастасія Возняк

У свято Gray Day Анастасія Возняк розповідає про своє знайомство з брендом.

«Свої перші кросівки New Balance я пам’ятаю й досі. Разом із ними я готувалася до надзвичайно важливої події у своєму житті – Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, – згадує цей період двократна чемпіонка Європи з художньої гімнастики. – Улюблений бренд поїде зі мною й на Олімпійські ігри в Токіо, заплановані на літо 2021 року».

За словами Анастасії, щоранку перед тренуваннями в залі вона бігає тільки в кросівках New Balance: «Без них неможливий вдалий початок дня, ну і, звичайно, без них неможливо в повсякденному житті», – розповідає Анастасія.

Анастасія не оминає увагою й лайфстайл взуття New Balance: «Бренд асоціюється в мене не тільки з тренуваннями та улюбленою справою, якою я займаюсь уже понад сім років, а й з повсякденними справами. Наприклад, модель 574 я можу одягнути в аеропорт, коли ми летимо на збори, і водночас на прогулянку під сукню чи джинси.
Для мене це зручна та універсальна модель, а свято Gray Day – чудовий спосіб нагадати про це».

Сьогодні компанія, що продавала ортопедичні устілки для взуття, входить до списку найкращих виробників спортивних товарів у світі. Покупці обирають її не за рекламу, а за комфорт, універсальність і високу якість.

Колекція Grey Day вже доступна в онлайн магазині та в офіційних магазинах New Balance в Україні.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь