Спецпроєкти

Маленька перемога! Суд дозволив Брітні Спірс найняти власного адвоката


Вищий суд Лос-Анджелеса дозволив Брітні Спірс найняти власного адвоката у справі про опікунство.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Чи виступила в суді сама Брітні?

Ми розповідали, що Брітні Спірс хотіла найняти власного адвоката Меттью Розенгарта. У середу Верховний суд дозволив їй це зробити. А захисників співачки, яких призначив раніше, відсторонив від справи. Біля будівлі суду зібралися фанати співачки з плакатами, футболками та значками #FreeBritney.

Адвокат Меттью Розенгарт заявив, що буде домагатися скасування опікунства над його підзахисною батьком Джеймі Спірса.

«Якщо він любить свою дочку, пора відійти й рухатися далі, щоб вона могла повернутися до свого життя», – заявив він.

Сама співачка виступила на слуханні з телефона. Вона звинуватила батька у зловживанні опікунством і тепер просить провести розслідування щодо Джеймі Спірса.

Після рішення суду співачка опублікувала відео, де вона катається на коні й робить колесо.

«Ідемо далі, люди … їдемо!… Дякую моїм фанатам за підтримку… Ви не уявляєте, що для мене означає дивовижна підтримка фанатів!», – написала Брітні.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Раніше ми розповідали, що відомо про адвоката Меттью Розенгарта. Зокрема, він у своїй адвокатській практиці представляв інтереси режисерів Стівена Спілберга та Майкла Манна, акторів Шона Пенна, Бена й Кейсі Аффлек, співака Едді Веддера та американського професійного баскетболіста Джиммі Батлера.

Ми публікували першу офіційну заяву співачки про опікунство. За словами знаменитості, вона не мала особистого простору вже багато років – у її кімнаті навіть не було дверей. Спірс заявила, що мріє одружитися та народити дитину, проте її особисте життя контролює батько, тож вона вимушена носити спіраль, щоб не завагітніти, і звітувати про побачення.  Співачка вимагає скасувати опікунство.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь