Спецпроєкти

Не знали, що співачка перебуває під опікою проти своєї волі: фінансова компанія виходить із ролі другого опікуна Брітні Спірс


Приватна фінансова компанія Bessemer Trust, що керує фінансами та маєтком Брітні Спірс як другий опікун, заявила, що підписала прохання на вихід з опікунства.

Про це пише New York Times.

Не знали, що співачка перебуває під опікою проти своєї волі

Приватна фірма з управління капіталом Bessemer Trust, яка керує активами співачки на суму понад 100 мільярдів доларів, заявила в суді, що хоче подати у відставку «внаслідок зміни обставин», посилаючись на нещодавню публічну заяву пані Спірс щодо опікунства над нею.

Вони пояснюють, що погодилися стати опікунами, коли їх запевнили про добровільне перебування співачки під опікою батька.

«У результаті зізнання особи під опікою 23 червня Bessemer Trust зрозуміли, що вона проти продовження опікунства й бажає припинити його. Ми врахували бажання особи під опікою й поважаємо їх», – йдеться в офіційній заяві Bessemer Trust.

Також, як зазначає видання Variety, станом на 2 липня адвокат співачки Семюель Інгам ІІІ, якого їй надав суд, адже через опікунство Брітні не може самотужки обирати адвоката, не подав до суду прохання про скасування опікунства батька над нею.

Наступне засідання відбудеться через два тижні.

Як ми розповідали раніше, з 2014 року співачка намагається скасувати опіку, проте її адвокат Семюель Інгам ІІІ жодного разу не подавав відповідний позов до суду.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь