Спецпроєкти

Міла Куніс стала продюсеркою мультсеріалу про котів, які курять марихуану. Доступ до першої серії можна придбати як NFT-токен


Акторка Міла Куніс стала продюсеркою мультсеріалу про котів, які курять марихуану, – Stoner Cats.

Про це пише Forbes.

Як подивитися першу серію?

Мультсеріал «Stoner Cats» публікуватимуть на закритому сайті. Доступ до сайту й до перегляду всіх серій можна дістати, купивши NFT-токен однієї з картинок персонажів криптовалютою Ethereum. Один токен коштує 0,35 ETH, що приблизно дорівнює 800 доларів.

Серіал складається з шести коротких серій, а прем’єра першої серії «Stoned Awakening» відбудеться 29 липня.

Котів озвучуватиме Міла Куніс, її чоловік Ештон Катчер, комік Кріс Рок, творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн і співзасновник криптовалюти Ethereum Віталій Бутерін.

За словами творців серіалу, NFT формат доступу застосували, щоб боротися з піратством і щоб позбутися інших посередників між творцями контенту та його споживачами.

«Ми вважаємо, що технологія блокчейн дозволяє фанатам безпосередньо впливати на контент, який вони хочуть подивитися, і бути частиною процесу його створення. Цей мультсеріал і колекційні предмети NFT – наш сміливий науковий експеримент, що з’ясовує, хто захоче приєднатися до революції», – розповідають автори Stoner Cats.

Знімання наступного сезону розпочнеться, якщо глядачі викуплять 75% NFT-токенів із персонажами. А якщо 80% і більше, то авдиторія зможе впливати на сюжет через голосування.

Нагадаємо, що кінокомпанія Warner Bros. випустила у NFT-токенах персонажів Багза Банні, Твіті та ЛеБрона Джеймса з мультфільму «Космічний джем: Нові легенди».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь