Спецпроєкти

Sold out за два тижні: чим унікальна колекція Pit Bull та Ohueno


У сучасному світі моди колаборація – як сезонне меню в ресторані: відразу хочеться спробувати на смак. Колаборації дозволяють брендам внести у вже звичний стиль нову енергію. Для створення продукту, який би відображав бачення двох брендів, потрібна сміливість та неординарність. Саме таку колекцію одягу та аксесуарів створили Pit Bull x Ohueno.

Про PIT BULL™ та Ohueno

Аудиторія PIT BULL™ амбіційна, готова вриватися в буденність та задавати ритм. Вона не сприймає маркетингові хитрощі та стандартні сценарії просування, їй близький креатив, чесний діалог та повага. Саме ці цінності транслює бренд, зокрема через розвиток власних медійних проєктів Pit Bull Live та Pit Bull Fight. Прогресивне мислення та прагнення до чесної комунікації – те, що споріднює енергетичний бренд із Ohueno. Київська марка починала свій шлях із жовтих дощовиків із зухвалим, але щирим написом. Щасливчики ті, які відхопили своє Ohueno, викликали весь спектр емоцій на вулицях міста: від заздрощів хіпстерів до обурення ретроградів. На останній закид засновник бренду Артем Будаєв лише безтурботно відповідав: «А ви можете вжити це слово в якомусь негативному контексті?».

Про що колаборація?

Колаборація Pit Bull x Ohueno – це прояв сміливого дизайну, шаленої енергії та винятковості; синергія двох брендів, що вміють мислити outside the box.

«Як люди "дружать сім’ями", так і нам в Ohueno захотілося "дружити продуктами". Зі старту стало зрозуміло, з ким ми хочемо зробити колаборацію: 1) компанія або продукт, створений в Україні; 2) який успішно перемагає світові бренди в суперконкурентних галузях; 3) такий само зухвалий як і Ohueno. Наш улюблений формат для роботи – це "відсутність плану", коли можна створювати щось за покликом натхнення. Тож, одного разу зустрівшись із креаторами "Нових Продуктів", ми розпочали спільну творчість. Ми нікуди не поспішали, не висмоктували ідеї з пальця, а просто робили доти, доки всім не сподобається», – коментує засновник бренду одягу Ohueno Артем Будаєв.

У результаті до колекції Pit Bull x Ohueno увійшли:

Бомбери Pit Bull x Ohueno – демісезонна двостороння куртка для шанувальників барвистого епатажу та/або більш лаконічного стилю. Принт однієї сторони зображує мультяшного пітбуля, виконаного в жовто-рожевій гамі, принт іншої – розсип кісточок у двох фірмових для Ohueno кольорах – жовтому та чорному.

Панама Pit Bull x Ohueno – дотепний косплей на бомбери. Двосторонній головний убір, де «собача» сторона зухвало заявляє: Zaraz byde myaso!

Шкарпетки Pit Bull x Ohueno з яскравим портретом жовтого пса на контрастному малиновому тлі та з написом Gav.
Колекцію розкупили за два тижні! Найпопулярнішим став бомбер. 44 яскраві куртки блискавично розлетілись серед шанувальників.

Окремої уваги варта історія його створення, описана в Instagram-ролику. У ньому кілька фломастерів, енергетичний напій Pit Bull та натхнення перетворюються на одяг з унікальним принтом, сміливим та яскравим, як і його цільова аудиторія. Ролик не «волає» на споживача рекламним меседжем, а тактовно транслює цінності двох брендів та пробуджує бажання миттєво мати бомбер у своєму гардеробі.

«Вибираючи основу концепції, ми розглянули вісім варіантів. Далі пройшли довгий шлях у чотири місяці, за які встигли спробувати попрацювати з чотирма дизайн-студіями, двома ілюстраторами та зрештою зробили все самі. Єдиним і неповторним героєм колекції очікувано став відважний пес-талісман PIT BULL™ – упізнаваний персонаж для усіх прихильників продукту. Макет справді намальований фломастером від руки, а потім відсканований із мінімальними цифровими правками», – розповідає бренд-директорка Групи Компаній «Нові Продукти» Олена Чувакіна.


Цікавість покупців до колаборації була викликана не акціями, розіграшами чи рекламою на сторінках інфлюенсерів, а щирою підтримкою шанувальників. Так бренду вдалось здобути понад 150 органічних згадувань у публікаціях та сторіз.

Pit Bull x Ohueno – це добрий приклад, як робити щиро, а успіх не в кількості лайків та гонитві за трендами, а в позитивній енергії, трушності переконань та бажанні транслювати своє бачення моди.PIT BULL™ – це енергетичний напій зі збалансованим вмістом кофеїну, таурину та натуральних соків. Бренд входить до топ-3 українських ключових гравців у категорії енергетичних напоїв. PIT BULL™ – це про драйв, енергію, нестандартне мислення та життя на повну.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь