Спецпроєкти

У центрі Одеси відкрився готель Radisson: ось що про нього потрібно знати


В Одесі на Дерибасівській відкрився готель Radisson City Centre Odesa, який пропонує 90 номерів, оформлених у м’якому скандинавському стилі.

Що потрібно знати про готель?

Компанія Radisson Hotel Group відкриває свій перший готель із брендом Radisson не тільки в Одесі, але й в Україні. Загалом компанія реалізує 1445 гостьових номерів, деякі з них перебувають на стадії розробки.

Готель Radisson City Centre Odesa містить 90 номерів у скандинавському стилі. Вікна частини номерів виходять на Дерибасівську й на центр Одеси.

У внутрішньому дворику готелю є ресторан Gatto Nero – у ньому можна скуштувати страви автентичної та інтернаціональної кухонь.

Також готель пропонує приміщення для проведення конференцій та інших урочистостей, що вміщує від 30 до 85 гостей.

01/14

Розташування готелю

Поруч з Radison – Одеський оперний театр, Потьомкінські сходи та Одеський порт. До піщаного пляжу Аркадія можна доїхати за 20 хвилин.

А в декількох хвилинах ходьби багато визначних пам’яток: Одеський театр опери та балету, Міський сад, Соборна площа, Воронцовська колонада, пам’ятник герцогу Де Рішельє та знаменитий Приморський бульвар.

Поруч є ресторани, бари, продуктові магазини, кафе. До міжнародного аеропорту Одеси – 25 хвилин їзди на автомобілі. Залізничний вокзал Одеса-Головна розташований за 2 км від готелю, автовокзал Одеси – за 15 хвилин їзди.

«Ми раді відкрити двері нашого першого готелю Radisson в Одесі. Radisson – це висококласний готельний бренд, який пропонує гостинність, натхненну Скандинавією, що дозволяє гостям зосередитись на балансі між роботою та життям, знайти гармонію у своїй подорожі. Ми вважаємо, що бренд має потужний подальший потенціал на українському ринку, а також зміцнює свої позиції завдяки понад 1445 гостьовим кімнатам, що працюють і перебувають на стадії розробки», ─ розповідає старший регіональний віцепрезидент Їлмаз Їлдірімлар.

Важливо! У готелі реалізують програму Radisson Hotels Safety Protocol – поглиблені протоколи чистоти й дезінфекції задля здоров’я та безпека гостей і членів команди.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь