Спецпроєкти

У школах Південної Кореї впроваджують уроки кей-попу: розповідаємо, чому насправді це крута можливість для дітей


В освітній процес школярів у Південній Кореї почали впроваджувати уроки кей-попу, щоб діти надалі змогли знайти роботу в цій багатомільярдній індустрії.

Про це пише ABC News.

Чому це крута можливість для дітей?

Першою школою, яка почала впроваджувати уроки кей-попу стала середня школа Квангчон у невеликому місті провінції Чунгнам. До введення уроків її відвідували лише 76 дітей. А зараз вже 124 учні.

Влада вклала у школу понад десять мільйонів доларів і перейменувала на Вищу школу корейської поп-музики й виконавського мистецтва. Батьки вважають, що це допомагає розкривати потенціал їхніх дітей.

Діти не платять за навчання, а лише за проїзд і проживання в місті.

«З огляду на безмежний потенціал індустрії кей-попу, ми інвестуємо кошти в школу, сподіваючись, що місто стане освітньою меккою для професіоналів зростальної галузі шоу-бізнесу», – заявив представник регіонального управління освіти Чон Де Хо.

За прикладом цієї школи, інші навчальні заклади почали також впроваджувати уроки кей-попу для учнів різних класів.

А на національному рівні в освітній процес додали години навчання національної поп-музики в деяких коледжах, де раніше викладали класичну музику.

Дітей вчать грати на музичних інструментах, писати пісні, обробляти треки, співати й танцювати. У перспективі очікують, що діти зможуть стати не лише співаками, але й продюсерами, сценаристами, хореографами, займатимуть інші виробничі посади в цій індустрії.

Раніше ми розповідали, що блогер зробив 18 операцій, щоб стати схожим на учасника групи BTS.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь