Спецпроєкти

Танцюрист Наді Дорофєєвої Євген повністю опритомнів


17 серпня мама танцюриста Наді Дорофєєвої Євгена повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, що її син повністю опритомнів.

Як він почувається?

Про стан Євгена відомо лише зі слів мами. Його вивели з медикаментозної коми 16 серпня. Він пробув у комі 15 днів.

«Я не знаю, як писати. Дорогі, близькі друзі, родичі, дякую! Сьогодні навіть лікарі вимовляли слово “чудо”! Я тепер точно вірю в силу любові!», – написала мама Євгена.

Мама Жені розповіла, що хлопець повністю отямився, він поступово читає тисячі повідомлень та обов’язково всім відповість.

«Їв морозиво, усміхається. Але нам ще належить пройти певний шлях!», – додала мама Євгена.

Якщо ви бажаєте допомогти Жені одужати, можете напряму звертатися до мами Жені.

Женя вийшов на зв’язок в інстаграмі. Він написав, що «повільно, але впевнено відповість усім, хто написав йому слова підтримки». І подякував за все.

У лікарні його відвідали друзі. Вони розповіли, що Женя і коридорами гуляє, і сходами підіймається, і на вулиці відпочиває!

Нагадаємо, що танцюриста шоу-балету Наді Дорофєєвої побили поблизу входу в гей-клуб LIFT. Про це повідомила співачка на власній сторінці в Instagram. Євген стояв біля входу в клуб. На нього напав невідомий у помаранчевій футболці. У хлопця стався крововилив у мозок. Лікарям довелося робити трепанацію черепа.

Потерпілому Євгену 22 роки. У нього діагностували важку закриту черепно-мозкову травму. Лікарі ввели хлопця в медикаментозну кому.

Obozrevatel оприлюднив відео нападу. На ньому видно, що агресію розпочав держохоронець. Саме він завдав першого удару. Нападника затримали.

Нападником виявився військовий з Управління державної охорони України. 4 серпня УДО звільнило військовослужбовця.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь