Спецпроєкти

Топ-14: серіали для осені, в обіймах з якими ми проведемо найближчі місяці


Восени погода стає все гірше, і навіть у вихідні все важче відривати себе від дивана. І не потрібно! Краще сідайте зручніше і вибирайте новий серіал, в компанії з яким проводитимете холодні осінні дні і вечори. Тим більше що цього сезону на нас чекає безліч серіалів із зірками першої величини.

Серіали для осені

Мотороші пригоди Сабріни/The Chilling Adventures of Sabrina

Дивились в дитинстві “Сабрину – маленьку відьму”? Її пригоди повертаються на екрани, правда, цього разу історії куди страшніші – серіал виходитиме в жанрі “хоррор”. Головну роль грає Кирнан Шипка, відома нам за роллю дочки Дона Дрейпера з “Божевільних”. Сюжет “Сабріни” заснований на однойменних коміксах.

Зачаровані/Charmed

Продовжимо ностальгувати. Сабріна – не єдина юна відьма, яка повертається на наші екрани. Також в списку “Зачаровані”, більш відомі нам як «Усі жінки – відьми». Героїнь осучаснили, і спочатку сестер тільки двоє – третя з’являється на горизонті тільки після смерті Віри – їхньої матері. Тоді дівчата (Мел, Меггі і Мейсі) дізнаються про свій дар і прокляття одночасно – могутньої “cили трьох”.

До речі, оригінальної історії в цьому році виповнилося вже 23 роки.

Жартую/Kidding

Мішель Гондрі (“Піна днів”, “Вічне сяйво чистого розуму”) зняв “чорну” комедію з улюбленцем мільйонів Джимом Керрі у головній ролі. Улюбленець дітей, багаторічний ведучий дитячої передачі Джефф (глядачам він відомий під ім’ям Містер Піклз) стирає з лиця усмішку, як тільки залишає межі знімального майданчика – у звичайному житті йому не до сміху. Джефф переживає особистісну кризу, та й в родині далеко не все гладко.

Відмінний серіал для осені, під який можна і посміятися, і похандріти, і поміркувати про своє життя.

Жага подорожей/Wanderlust

BBC і Netflix випустили спільний проєкт – серіал про подружжя, які вирішили урізноманітнити стосунки і захопилися.

Джой та Алан старше сорока. Вони вже багато років одружені, проте після одного нещасного випадку секс зник з їхнього життя на якийсь час. Щоб після вимушеного затишшя відродити пристрасть, Алан і Джой наважуються на відчайдушні заходи. До чого це призведе?

Маніяк/Maniac

Кері Фукунага (“Справжній детектив”) зняв ремейк норвезької “чорної” комедії 2014 року. У головних ролях в американській версії знялися Емма Стоун і Джона Хілл.

Двоє молодих людей з цілою купою внутрішніх проблем і розчарувань вирішують взяти участь у випробуваннях нових незвичайних ліків. Вони обіцяють одужання від всіх душевних і не тільки ран. Але все не так однозначно.

Перші/The First

Ідея колонізації Марса з легкої руки Ілона Маска нікому не дає спокою. Ось і серіальщики туди ж. Дія “Перших” відбувається в недалекому майбутньому. На Марс відправляються перші колоністи. Один з членів експедиції – колишній астронавт НАСА. Також на борту інші астронавти, вчені та інженери.

Ми дізнаємося про проблеми, з якими стикаються в експедиції, а також стежимо за тим, що відбувається на Землі з рідними, близькими і колегами тих, хто вирушив у далеку подорож.

Повернення додому/Homecoming

Джулія Робертс теж не змогла уникнути серіальної істерії. У новому проекті Amazon вона грає колишню соцпрацівницю, яка займалася тим, що допомагала військовослужбовцям, які повернулися з фронту, впоратися з посттравматичним розладом і знайти собі місце в мирному житті. Ми не знаємо, що змусило головну героїню кинути цю роботу і стати простою офіціанткою в рідному місті.

Кемпінг/Camping

Перфекціоністка до мозку кісток Кетрін влаштовує сюрприз до 45-го дня народження свого чоловіка: пара та їхні близькі відправляються в поїздку, і все має бути ідеально! Але це ситком – звичайно, в подорожі все йде шкереберть. Як з цим впорається Кетрін? Під розважальної оболонкою криється роздум про серйозну проблему.
У головних ролях, до речі, Дженніфер Гарнер і Девід Теннант, а серед авторів серіалу – Ліна Данем. Уже хоча б тому осінній серіал заслуговує на увагу.

Серіали осені

Ось найочікуваніші серіали осені, поверненню яких ми раді:

 Человек в высоком замке (5 октября)
Человек в высоком замке (5 октября)
Это мы (25 сентября)
Это мы (25 сентября)
Чокнутая бывшая (12 октября)
Чокнутая бывшая (12 октября)
Двойка (9 сентября)
Двойка (9 сентября)
Карточный домик (2 ноября)
Карточный домик (2 ноября)
01/5
 Человек в высоком замке (5 октября)
Это мы (25 сентября)
Чокнутая бывшая (12 октября)
Двойка (9 сентября)
Карточный домик (2 ноября)
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь