Спецпроєкти

Застосунки, які варто завантажити кожному студенту


Початок навчального року – нові викладачі, предмети, авдиторії, купа домашки. У цьому легко загубитись, особливо першокурсникам. Але сьогодні існує чимало застосунків, які допоможуть спланувати час, виконати домашнє завдання, написати конспект та багато іншого.

Word Hippo

Вивчаєте англійську? Завантажуйте. Застосунок розповість все про незнайоме слово: лексичне значення, частина мови, а також запропонує синоніми та антоніми. Окрім цього, ви отримаєте приклади речень із цим словом.

Word Hippo

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android та IOS. Є можливість вимкнути рекламу за $2.

Simple Scan

Під час навчання сканер вам знадобиться гарантовано. Цей зручний застосунок просканує PDF-зображення, а ви матимете готовий текст. Працює й в інший бік, скануєте текст – отримуєте  PDF-зображення. Застосунок може розпізнавати до 50 мов, треба лише завантажити пакет для кожної. 

Simple Scan

А придбавши преміумакаунт, отримаєте можливість наносити на свої зображення водяний знак.

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android та IOS. Можна придбати преміумакаунт за $92,5 або оформити підписку за $4 на місяць.

TimeTable

Практичний застосунок для планування навчання. Ви зможете швидко упорядковувати свій розклад, додати назву предмета, ім’я викладача, номер авдиторії та власні нотатки. TimeTable стане в пригоді та допоможе класифікувати необхідну для навчання інформацію.

TimeTable

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android та IOS.

SpeechTexter

Відтепер у вашому гаманці з’являється диктофон. Але він не просто робить звичайний аудіозапис, а миттєво переробляє його в текст. Ви можете увімкнути його на початку лекції, а наприкінці матимете готовий конспект.

SpeechTexter

Застосунок може розпізнавати кілька десятків мов.

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android.

HandWriter

Ваш викладач вимагає рукописний конспект, а ви зовсім не любите писати від руки? Застосунок Handwriter точно для вас. Просто додайте текст, а Handwriter переробить його в рукопис та збереже PDF-файлом. Вам залишиться лише завантажити та надрукувати його. 

HandWriter

У налаштуваннях застосунку можна вибрати шрифт, кут нахилу та розмір літер, відстань між словами та багато іншого. 

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android.

Coursera

У цьому застосунку ви знайдете понад 4300 цікавих курсів на найрізноманітніші теми: біологія, мистецтво, програмування, економіка тощо. Під час навчання можна переглядати відеолекції, виконувати домашнє завдання в різних формах: тести, презентації, есе. Тести перевіряє комп’ютер, а от завдання відкритого типу будуть оцінювати інші слухачі курсу. 

Матеріали для відеолекцій надають передові університети зі всього світу. Це класна нагода самовдосконалитись та поглибити знання в різних сферах.

Вартість: застосунок безплатний та доступний для користувачів Android та IOS. Вартість курсів залежить від вишів та від того, чи потрібен вам сертифікат про навчання на курсі.

Studzona

Studzona – не застосунок, а вебсайт, але це не робить його менш корисним. Це каталог закладів вищої освіти. Ви знайдете інформацію про викладачів, їхній рейтинг серед студентів, відгуки та багато цікавого. Слід завчасно підготуватись та знати свого «ворога» в обличчя.

Раніше ми публікували список корисних гаджетів для сучасного школяра, а також перелік корисних застосунків для підлітків.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь