Спецпроєкти

Окрім TikTok: ТОП корисних додатків для підлітків


Ваші діти постійно сидять у гаджетах? Тож треба зробити цей віртуальний час корисним. Ми зібрали топ цікавих додатків для підлітків, аби вони юзали щось окрім TikTok.

DailyArt

З цим додатком розвивається почуття естетики та любов до мистецтва. Щодня до програми додається новий витвір мистецтва. У такий спосіб можна власними очима побачити й оцінити його неповторність і вивчити історію створення картини.

Для початку апка запропонує вибрати мову зі списку, потім – час, коли буде зручно отримувати сповіщення із новим твором мистецтва. Можна створювати добірки того, що вам сподобалось.

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android та iOS; є можливість відключити вбудовану рекламу за $5,99.

Chordify

Хочете навчитися грати улюблені пісні? Chordify чудово підходить для цього.

Вам потрібно лише ввімкнути пісню або відеокліп і вибрати акорди для гітари, укулеле чи фортепіано.

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android та iOS; є внутрішні покупки від $6,99.

Жінки, що змінили Світ

Цікавий пізнавальний додаток із натхненними історіями та ілюстраціями про жінок космонавток, відомих художниць, учених, пілотів, які зробили світ кращим, справедливішим і добрішим.

Вартість: додаток коштує $2,99 та доступний для користувачів iOS.

Концепти

Концепти – це відкритий простір для творчості. Додаток пропонує гнучке «полотно» для творчості та планування. Тут можна розробляти дизайн-проєкти, робити ескізи, писати замітки й малювати. Ви можете створювати справжні картини на віртуальних просторах додатку та зберігати їх у форматі .jpg.

Вартість: завантаження додатку безплатне; він доступний для користувачів Android та iOS; є підписка з додатковими функціями від $4,88.

Photomath

Додаток, про який, мабуть, мріє кожний школяр. Photomath – це помічник для швидкого розв’язання математичних задач і рівнянь. Аби отримати рішення, можна не вводити рівняння вручну – наведіть камеру смартфона на приклад і дістанете відповідь. Задля кращого засвоєння завдання додаток також підкине вам аналогічні завдання й рішення.

Photomath

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android та iOS; є внутрішні покупки від $0,99.

SleepTown

Залипання в смартфоні серед ночі не сприяє міцному сну. Слідкуйте за здоровим сном разом із цим додатком. Розробники SleepTown пропонують побудувати місто. Усе, що вам знадобиться для цього – відкласти гаджет і лягти спати. До ранку на екрані виникне одна з 70 видів будівель і декорацій.

Ви також можете налаштувати нагадування, аби вчасно лягати спати щодня.

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android; для користувачів iOS він коштуватиме $2,44.

EWA

Додаток, що робить процес вивчення англійської мови легким та ефективним. У додатку доступні картки для запам’ятовування, книги мовою оригіналу, веселі підказки та найцікавіше – розмовні курси з цитатами з улюблених серіалів.

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android та iOS; є внутрішні покупки від $1,88.

Memorado

Додаток, що містить сотні оригінальних ігор, що тренують пам’ять, логіку й математичні здібності підлітків. Тут ви також знайдете вправи для розвитку усвідомленості та почуття концентрації.

Під час першого входу додаток запитає ваш вік, стать і те, навіщо ви його встановлюєте – чи хочете краще спати, запам’ятовувати імена під час знайомства чи розвинути логіку або нові скіли швидше тощо. Після того як даєте відповіді на прості запитання, програма пише, що налаштувалась під вас.

Вартість: пробна версія додатка безплатна та доступна для користувачів Android та iOS; підписка на рік обійдеться в близько $50.

RIDERS – BMХ, Skate, Scooter

Відмінний спосіб швидко прокачати здібності в будь-якому виді екшн-спорту: сноубординг, скейтбординг, лижі, самокат, серфінг, вейкбординг, паркур, гірський велосипед, BMХ, ролики тощо. Усередині додатка – тисячі відеоуроків від професійних райдерів.

Вартість: додаток безплатний та доступний для користувачів Android та iOS; є внутрішні покупки від $0,99.

Завантажуйте найцікавіші додатки, аби проведений у смартфоні час не був марним. І порадьте обов’язково якийсь своїм друзям. Можливо, ще добірка найкращих додатків 2021 за версією Apple може зацікавити вас або матеріал нашої редакторки про досвід тестування апки із перекладу нявкання кота.

Також це наше відео може бути цікавим:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь