Спецпроєкти

Як відпочивають серфери? Вейксерф-школа City Swell закрила сезон вечірок


3 жовтня закрився сезон вечірок на вейксерф-споті City SwellВечірка-закриття відбулася завдяки підтримці партнера Bang&Olufsen. Це датський бренд преміальної акустики, відомий якістю звуку, ексклюзивним дизайном та матеріалами. 

Гості брали участь у квесті з трьома станціями. Спочатку потрібно було послухати та вгадати мелодію в навушниках Beoplay H95 або Beoplay HX. Потім – навчитися керувати акустичною системою Beosound 2, а наприкінці дістати з акваріуму водонепроникну портативну колонку Beosound Explore.  

01/5

 

Увечері спонсори розіграли серед гостей подарунки. Це дві портативні колонки Вeosound Explore та Beoplay P2, навушники Beoplay E8 третього покоління, а також серферські пончо City Swell.

За атмосферу вечора відповідали фанк- та диско-діджейка Ksenia Palfy й Denis Vnuk – музикант та організатор таких подій як don’t Take Fake, Kyiv Wine, Odessa International Film Festival та інших. 

Алкогольна частина була на William Grant & Sons.

Керівники City Swell готують до відкриття новий комплекс, а поки що усіх запрошують на заняття до існуючого. Вода ще тепла, кожного забезпечать гідрокостюмом. 

Школа вейксерфінгу City Swell запустилася 2015 року на базах клубів України, ОАЕ, Португалії та Чорногорії. У Києві вона працює з 2018 року. Тут, на березі Десенки, всіх охочих тренують спортсмени з різних країн та призери міжнародних змагань. У розпорядженні клубу є шість власних катерів. Та, крім цього, працює й ресторан клубу, де можна смачно поїсти в колі однодумців або влаштувати тематичну вечірку з неймовірним краєвидом.

До зустрічі на вечірках наступного сезону!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram