Спецпроєкти

Де взяти новорічний настрій у Києві: розповідаємо про локацію «Різдво на Подолі»


Одна з найкращих зимових локацій у Києві – це «Різдво на Подолі». Проте локація велика, і щоб ви не розгубилися на просторах ярмарку, ми публікуємо фото й опис деяких локацій та активностей.

Альпійська гірка

01/2

Навпроти пам’ятника Григорію Сковороді – найвища тюбінгова гірка в Києві «Сільподія». І це гарний заряд драйву та сніжно-святкового настрою для наступних гулянь. Та й на спуски вже діють новорічні знижки.

Це 6-метрова гірка, яка ще й оглядовий майданчик. Звідси відкривається краєвид на Поділ, що сяє святковими прикрасами. 

Що поїсти й попити

01/4

Далі на відвідувачів чекає алея ошатних будиночків із неординарними святковими смаколиками: можна й поважно потрапезувати, і додому щось прикупити.

Ліворуч – великий будиночок-фудкорт Mafia BBQ: тут є можливість поласувати будь-якими гриль-смаколиками, від овочів та сиру до різних стейків, які приготують для вас на відкритому вогні.

Праворуч – починаються інші фудкорти. Тут можна спробувати найсмачніші реберця на мангалі «Ребро», незвичайний оселедець прямо з Ісландії Two sisters and seledka, гарячу мексиканську кухню EL GORDO, курятину за оригінальними рецептами «Зла кура» та багато іншого.

Для святкових домашніх насолод прикупіть, наприклад, «Різдвяні пироги», крафтові десерти та випічку від «Бабка Бейкері» або розписні медово-імбирні пряники від Ginger Hays.

Головний бар – Jameson. Тут потрібно спробувати ексклюзивні хот-тодді – традиційні коктейлі Північної Європи з гарячого липово-яблучного пуншу з додаванням різних алкогольних напоїв. На основі віскі – JAMESON HOT TODDY (110 грн), бехеровки – BECHEROVKA BOHEMIAN PUNCH (80 грн), джину – BEEFEATER STRAWBERRY ORCHAND (110 грн), безалкогольний – APPLE MIX (60 грн).

У гості до Санти

01/3

Трилогія будиночків Санта-Клауса починається з його резиденції поблизу ялинки. Санта пролітав над світом, розшукуючи найчепурнішу різдвяну локацію у світі на честь приходу 2022-го року, і знайшов її в центрі історичного Києва.

Купуйте квиток для особистої аудієнції із Санта-Клаусом, під час якої він зробить обряд на виконання бажань, вручить солодкий подарунок та фотокартку візиту від своїх помічників-ельфів (190 грн).

Ковзанка

Перша та єдина в країні – ковзанка, на яку на свята перетворився наш улюблений сквер П. Сагайдачного.

Придбайте квитки, покатайтеся і зробіть найвеселіші фото з головним символом Різдва – вінком, який увінчує центр ковзанки. За умови розрахунку карткою Mastercard від ПриватБанку на білети діє знижка 20%.

А якщо навіть цих розваг замало – до ваших послуг оглядове колесо та ялинка-карусель.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь