Спецпроєкти

Туроператор Join UP! розвинув партнерство з ATLANTICA Hotels


Кожен із нас, відправляючись у подорож, прагне отримати висококласний сервіс, цікаве дозвілля, і найголовніше – комфорт та задоволення від відпочинку. По-справжньому well loved готелі підтверджують бездоганну репутацію щасливими спогадами своїх гостей про відпочинок з ними.

ATLANTICA Hotels – готелі, які знають і люблять безліч туристів зі всієї Європи. 50 готелів мережі відкриті у Греції, Єгипті та на острові Кіпр. Туроператор Join UP! розвинув партнерство з популярною мережею. Все заради того, щоб дійсно найкращі пропозиції потрапляли до тих туристів, які хотіли б познайомитися з мережею, або тих, хто їде вже вкотре і по любові.

Єгипет

Країна вічного літа, золотих пісків і рибок всіх кольорів веселки, що ніжаться в водах Червоного моря. Саме Червоне море безліч туристів називають своїм улюбленим, адже воно тепле, лагідне, в ньому просто неймовірний підводний світ. А от візитівка Шарм-ель-Шейху – єдиний в своєму роді кораловий риф. 

Coral Sea Sensatori 5*

Елегантний сучасний готель з великою територією, уважним обслуговуванням, комплексним харчуванням, комфортними номерами, чудовим spa-центром. У декорі готелю використовується багато каменю, заліза та скла, що робить готель дуже сучасним та унікальним. Територія прекрасно зонована на основну з активною анімацією та зону adults only, де панує тиша та спокій. Основними фішками готелю окрім зони adults only для любителів тиші є багато номерів підвищених категорій Swim UP (з прямим виходом до басейну) та Jacuzzi Room (з джакузі на балконі). Прогулюючись ввечері територією, зустрінете співаючі фонтани, а вдень на вас і дітей чекатимуть 2 водні гірки та басейн з дитячими атракціонами. Плавайте досхочу і засмагайте до бронзового відтінку: довжина пляжної смуги 650 метрів, є піщані лагунки. 

Кіпр

Ох, цей Кіпр! Цілорічно привабливий і комфортний у будь-яку пору року острів, захоплює і надихає. Де б ви не знаходились – у королеві нічного життя Айя-Напі чи спокійному і гармонійному Лімассолі – дух Кіпру скрізь. Відчуйте легкий бриз моря, приємний вітер, що грається з волоссям і сонце, яке благоволіє Кіпру, і все… ви назавжди закохаєтесь у цей прекрасний острів. 

Atlantica Mare Village Ayia Napa 5*

Завдяки приголомшливому розташуванню з видом на один з найбільш вражаючих заходів сонця на Кіпрі, готель знаходиться в тихому місці, подалі від міської метушні. Гармонійне поєднання простоти та розкоші зачарує кожного відвідувача.Новий готель у Айя-Напі, виконаний у стилі кіпрського села, розташований на першій лінії. У цьому готелі можна поєднувати спокійний сімейний відпочинок з активним відпочинком нічного життя. До центру Айя-Напи всього 10 хвилин їзди на авто, пляж готелю відзначений блакитним прапором. 

Atlantica Miramare Beach Hotel 4*

а

Готель розташований у Лімассолі, на першій лінії піщаного пляжу, який також відзначений блакитним прапором. Доступний готель, де якість обслуговування на найвищому рівні буде прекрасним вибором для спокійного відпочинку та відпочинку парам. Саме з цього готелю почалася історія мережі.

Atlantica Sea Breeze 4*

Готель у Протарасі, на першій лінії, пляж якого також відзначений блакитним прапором. Найкращий варіант для відпочинку з дітьми, адже море в цьому регіоні спокійне. Повна реновація у 2019 році, красива зелена територія. А якщо ви раптом захочете відчути нічне життя Кіпру – простіше простого, адже до Айя-Напи всього 20 хвилин їзди на авто.

Греція

Королева пляжного відпочинку, божественна Еллада, країна найприголомшливіших заходів сонця і найпрекрасніших його сходів – як тільки не називали Грецію з її неймовірними островами. Сонце, що грає всіма барвами, завершує день так плавно і так магічно… Ці емоції залишаться з вами на все життя. Полуднева спека, синя даль, довге літо на березі втіх – слова відомої пісні дійсно знаходять своє втілення на островах, якими пишається Греція. 

Корфу, Atlantica Nissaki Beach 4* AI

Розташований на схилі зеленого пагорба, який «прихований» хвойно-листяним килимом, готель каскадно спускається до моря та галькового пляжу. Складається враження, що готель знаходиться в укритті від всіх життєвих негараздів… Ідеальний для тихого споглядального відпочинку пар і туристів, що подорожують соло. На вас чекатимуть номери з видом на пишну зелень або на море, а також готель потурбувався про любителів спорту: тих, хто піклується не тільки про душу, а й про тіло. 

Закинтос, Atlantica Eleon Grand Resort 4* AI

В оточенні оливкового саду, на березі Іонічного моря острова Закінтос, готель пропонує водні гірки для великих та маленьких гостей. На вас чекатиме багате та різноманітне харчування, а також спортивні активності на кожний смак. 

Крит, Atlantica Caldera Palace 5* AI

Розташовується на північному узбережжі острова, за 1,5 км від міста Херсоніссос. Територією готелю протікає «річка», до «берега» якої виходять багато номерів. На «острівцях суші» розташовані ресторани, що представляють різні кухні, бари і пропонують різноманітні напої. Для дітей доступні дитячий клуб та денні та вечірні активності.

Уже багато років ці місця відпочинку представлені Join UP! і користуються популярністю завдяки високій якості номерів, обслуговування та харчування.

Сьогодні Atlantica Hotels & Resorts є однією з найбільших готельних компаній на Кіпрі та в Греції, яка незважаючи на масштаб і розмах, намагається дослухатися до потреб кожного гостя. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь