Спецпроєкти

Книжки під ялинку: що подарувати дитині на зимові свята


Новорічний відпочинок ідеальна нагода, коли можна влаштувавши затишні читання. А для затишних читань під ялинкою мають лежати затишні книжки. Видавництво Vivat склало підбірку книжок, які стануть чудовим подаруночком під ялиночку.

Таємниця Різдвяного подарунку, Анна Лот

Ця книжечка — своєрідний путівник на шляху до Різдва: перегортаючи кожну нову сторінку, дітлахи день по дню наближатимуться до нього, а головна героїня оповідки, лісова соня Еллі, розповідатиме нову історію. Вона шукатиме зайчика Казі, зустріне сову Пугу, лиса Фрідо, єнота Кучерика та багатьох інших звірят, які допомагатимуть їй у пошуках Казі.

Казки під ялинку

Маленьке каченя, добрий та щирий велетень, спритні звірі-музиканти — із цими казковими героями так добре зустрічати Новий рік! Скільки випробувань, цікавинок і веселощів — дитина буде у захваті від кількості пригод, які на неї чекають, а ще від яскравих ілюстрацій до кожної казки з книжки.

Різдво у Великому дереві, Сільві Мішлен

Чарівна та кумедна історія про зимові пригоди родини білченят. Напередодні величного свята один з трьох братиків, малюк Каспар кудись чкурнув. Татусь вирушає на пошуки непосидючого синочка… Книжка сповнена яскравих ілюстрацій, всередині знаходяться віконця із сюрпризами, які можна відчиняти у пошуках Каспара та розкривати таємниці чарівного лісу.

Гість на Різдво, К. Фолк

Це — історія ведмедика, що жив самотиною в чужому лісі, але так хотів, щоб до нього на свято завітали всі звірята. Він вірив, що у різдвяну ніч стаються дива. Вірив у це і маленький зайчик Вухань, який у пошуках різдвяного сяйва вирішив завітати до усіх своїх друзів. Та чи не забуде він про ведмедика?

Магія Різдва, Сільвія Д’Ачилле

А тут ми зустрічатимемо Різдво разом із зайченям Ралфі. Проте, він чомусь трошки сумує. Виявляється, усі його друзі впали в зимову сплячку. А як можна радіти наодинці? Проте всім відомо: на Різдво здійснюються всі найпотаємніші мрії!.. Навіть зайчикові. Тож швидше розгорніть цю чарівну книжечку й вирушайте в казкову подорож разом із Ралфі й Королем Різдва.

Викрадачі снігу, Анастасія Нікуліна

Це прониклива історія про хлопчика Річі, дідусь якого раптом опинився в лікарні. Тепер, щоб врятувати найріднішу людину, Річі поринає у пригоду. Він має викрасти сніг. Але зробити це майже неможливо. Та це єдиний спосіб врятувати дідуся…

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь