Спецпроєкти

Конкурс AllStartup Weekend пропонує 100 тисяч євро для українських стартапів


Відкрито реєстрацію на конкурс AllStartup Weekend, участь в якому надає активним українцям можливість створити свій бізнес. За результатами відбору стартапи отримають інвестиції від 100 тисяч євро.

Що сталося

Стартував конкурс AllStartup Weekend, участь в якому надає активним українцям можливість створити свій бізнес. Найбільш талановиті учасники зможуть пройти 6-місячну програму, де будуть об’єднані у команди (будуть сформовані стартапи). Менторська підтримка під час програми допомагає молодим компаніям розробити бізнес-модель та підготуватися до інвестицій на ранній стадії. За результатами відбору стартапи отримають інвестиції від 100 тисяч євро.

Як відбуватиметься

Конкурс AllStartup Weekend проводиться у форматі хакатону – заходу, під час якого фахівці з різних областей об’єднуються у команди та вирішують певні завдання протягом обмеженого терміну. Його організовує іспанський інкубатор талантів Demium, який спеціалізується на інвестуванні в починаючих підприємців (інвестиції на стадії до організації команди (pre-team) або до виникнення ідеї (pre-idea).

Участь у конкурсі надає можливість індивідуальним підприємцям і технічним спеціалістам стати співзасновниками стартапу, в якому вони зможуть реалізувати свій потенціал. Люди, які мають власну ідею для бізнесу, отримають шанс створити команду, щоб побудувати свій бізнес.

«Ми вважаємо, що Україна – надзвичайно перспективний ринок, оскільки тут є дуже велика кількість талановитих підприємців і спеціалістів. Вони мають на своєму шляху значну кількість перешкод, які заважають досягти успіху. І наше завдання допомогти їм подолати труднощі», – говорить СЕО Demium Монте Девіс.

Умови відбору

  • Процес відбору складатиметься з серії інтерв’ю з командою Demium в онлайн та офлайн режимі;
  • до участі в конкурсі запрошуються як індивідуальні кандидати, так і команди;
  • з індивідуальними кандидатами, які хочуть створити новий проєкт або долучитися до існуючої команди, буде обговорений їхній бекграунд, попередній досвід, готовність створити власну компанію;
  • кожна команда буде оцінюватися на основі її складу, ідеї, прогресу та спроможності створити продукт, який відповідатиме попиту на ринку.

Найкращі кандидати візьмуть участь у триденному AllStartup Weekend. Під час воркшопів його учасники здобудуть навички з формування бізнес-плану та його реалізації. Індивідуальним учасниками допоможуть сформувати команди. За підтримки менторів кожна команда презентує свій проєкт представникам Demium. Переможці AllStartup Weekend візьмуть участі у 6-місячній інкубаційній програмі, яка проводитиметься в онлайн та офлайн режимі.

З 2020 року Demium було створено інвестиційний фонд на €50 млн з метою полегшити для стартапів доступ до фінансів та прискорити їхнє зростання. Українці, які вже пройшли програму, створили вже понад 40 стартапів. Із них 6 отримали інвестицій на загальну суму біля мільйона євро.

Зареєструватись для участі у конкурсі можна через лінк. Крайній термін подання заявок — 28 січня 2022 року.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь