Спецпроєкти

Пошукова система для фільмів, агрегатор найцікавіших моментів відео: стали відомі проєкти-переможці Hacka-con


У неділю, 5 грудня, відбувся фінал масштабного 3-денного онлайн-хакатону Hacka-con, організованого медіасервісом MEGOGO та продуктовою компанією Parimatch Tech. 

Серед ідей, що перемогли: пошукова система фільмів, мобільний додаток-асистент для взаємодії зі Smart TV та агрегатор найцікавіших моментів у відео, що базується на людських емоціях та інші.

Всього в хакатоні взяли участь понад 500 учасників та було сформовано 53 команди. Із них журі обрали 9 переможців: три призових місця в напрямках та по три місця у челенджах.

Перше призове місце вибороли автори ідеї пошукової системи Cizam, що допомагає знайти фільм за кадром, скріншотом, тегом, метаданими чи навіть голосовим описом.

Володарями другого призового місця стали автори проєкту Smart TV Assist – мобільного додатку, що працює як доповнення до основного додатку, встановленого на Smart TV. Проєкт дозволяє глядачеві отримати абсолютно новий досвід перегляду, де глядач зможе взаємодіяти із трансляцією, отримувати доступ до супровідного контенту або рекламних інтеграцій партнерів.

Третє місце вибороли автори ідеї із розпізнавання людських емоцій у відео, базуючись на цьому рішенні можна створювати велику кількість сучасних сервісів – насамперед збагачення відеоконтенту метаданними для систем рекомендації та персоналізації. Також технологія буде корисна у спортивних та кіберспортивних трансляціях для створення короткого контенту.

Переможцями челенджів від MEGOGO стали: рішення для емоційного та змістовного аналізу контенту; інноваційне рішення для людей з вадами слуху, яке дозволяє повноцінно насолоджуватися переглядом фільму; рекомендаційна система на основі даних відео та  MVP (Minimal Viable Product) у вигляді бота.

Переможцями челенджів від Parimatch Tech стали: онбордингова платформа для залучення нових беттерів, платформа для вирахування ймовірністі результату майбутньої спортивної події, новий досвід беттінга на основі змішування відео контенту та ставок.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь