Спецпроєкти

Телевізори Samsung дозволять купувати й продавати NFT


Наступне покоління телевізорів Samsung буде оснащене платформою для купівлі та продажу NFT. Це буде доступно на телевізорах Micro LED, Neo QLED і The Frame.

Про це йдеться на офіційному сайті Samsung.

Що сталося

Компанія Samsung представила власну NFT-платформу, вбудовану прямо в телевізори. Повідомляють, що це буде доступно на телевізорах лінійок Micro LED, Neo QLED і The Frame. Застосунок NFT Platform дозволить користувачам знаходити, купувати та продавати відповідні токени. Окрім того, телевізори нового покоління обладнані останніми технологіями, які можна використовувати не тільки як телевізори, але і як імітацію картини на стіні. Це вдається завдяки надзвичайно чіткому зображенню.

Зазначимо, що NFT Platform підтримує кілька торгових майданчиків із NFT. Відтак користувачі зможуть оцінити токени візуально, подивитися про нього подробиці, наприклад дані про автора й метадані блокчейну.

Окрім того, Samsung запускає функцію Smart Calibration. Завдяки цій технології можна буде відрегулювати налаштування телевізора відповідно до специфікацій того чи іншого NFT. Так зображення відтворюватиметься на телевізорі з максимальною точністю. Відповідний режим забезпечує швидкий і простий спосіб калібрування екранів протягом 30 секунд, водночас професійний режим оптимізує екрани для отримання бездоганної якості зображення приблизно за 10 хвилин.

Нагадаємо, ще в жовтні Samsung анонсувала Gaming Hub, завдяки чому планує перетворити свої телевізори на ігрову платформу. Нові моделі матимуть підтримку:

  • GeForce Now;
  • Google Stadia;
  • Utomik.

Читайте також

Samsung показав потужну новинку – Galaxy S21 FE 5G. 

Компанія Samsung запатентувала смартгодинник із висувним екраном. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь