Спецпроєкти

ThirdEye Gen показала окуляри змішаної реальності для масового ринку


Американська компанія ThirdEye Gen презентувала свій новий продукт – окуляри змішаної реальності The Razor MR.

Про це повідомляє SiliconAngle.

Деталі

Американська компанія ThirdEye Gen створила окуляри змішаної реальності The Razor MR для масового ринку. Окуляри Razor MR створені на основі дизайну окулярів MR ThirdEye для працівників промисловості. Компанія розробила витончений, легкий форм-фактор, щоб споживачі відчували занурення в програми змішаної та доповненої реальності з більшим комфортом. Окуляри трохи схожі на пару громіздких, складних сонцезахисних окулярів. Їхня вага становить лише 85 грамів.

«Через відгуки, які ми отримали від клієнтів із моменту запуску у 2016 році, ми виявили велике бажання запровадити наші легкі рішення та зручні застосунки, як-от RemoteEye, і для домашнього використання», – пояснює засновник і виконавчий директор ThirdEye Нік Черукурі.

Як це працює?

Використовуючи окуляри Razor, люди мають доступ до кількох «метавсесвітів» та застосунків, зокрема це соціальні мережі, ігри, спілкування тощо. Загалом можна завантажити до 100 програм. Змішана реальність працює шляхом накладення віртуальних голограм та інформації в поле зору користувача, яке здається частиною реальності, яку вони бачать, таким способом доповнюючи цю реальність. Для цього компанія застосовує камери в комбінації з алгоритмами та спеціалізованим ПЗ.

Нові окуляри The Razor MR ​​підтримують програми RemoteEye, яка дозволяє транслювати середовище навколо користувача на інші пристрої та Telehealth RespondEye, за допомогою якої лікар може оглянути пацієнта, не покидаючи домівку.

В автономному режимі окуляри здатні працювати до восьми годин. Окрім того, пристрій можна під’єднати до смартфона, планшета чи комп’ютера завдяки підтримці портів HDMI, USB Type-C і DisplayPort (DP).

Окуляри Razor MR уже почали виробляти для масового ринку. У продажу вони мають з’явитися у другій половині 2022 року, проте компанія вже приймає передзамовлення. Вартість окулярів поки що невідома.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь