Спецпроєкти

Osocor Restaurant перетворили на квітучий сад і запрошують всіх на танці з ельфійськими перфомансами


Поки ви чекаєте на весну — один із кращих івент-майданчик Києва її для вас створює. 27-го лютого Osocor Residence офіційно відкриває новий простір, який зачарує всіх красою естетства, чарами небачених рослин і блаженством природи. 

«Кажуть, його створення проходило під керівництвом легендарного Хранителя лісу та ватажка ельфів — короля Адміра, стародавнього фахівця з магічного цвітіння та озеленення»

Всіх бажаючих запрошують 27-го лютого побачити Osocor Flower Garden першими та насолодитися весняною вечіркою з ельфійськими перформансами.

01/5

«Osocor Flower Garden — просторий і розкішний панорамний ресторан, який є земним втіленням зеленого й квітучого райського саду. 

За стародавніми легендами, давним-давно люди посварилися з доброчесним лісовим народом. І через те, що ми порушуємо закони природи — на нас обрушуються війни та катаклізми. На знак загального примирення та єднання людей із природою через 3000 років мовчання король Адмір з ельфами повертається до людей. Для чарівного перетворення в Києві він вибрав найвитонченішу, найдобрішу й найтеплішу розважальну локацію Osocor Residence, щоби відкрити в ній абсолютно унікальний для людства наших часів простір».

Він має всі шанси стати головною київською локацією для весняних заходів. В Osocor Flower Garden можна витончено потрапезувати, увечері романтично випити вина з коханою людиною, а у вихідні — поснідати під фортепіано (10.00—14.00) і добряче повеселитися. 

Тому тепер щотижня у квітучому райському саду проходитимуть перформанси, танці, шоу, а також концерти європейських та українських артистів:

  • 4-го березня тут виступить британський саунд-продюсер Argy;
  • 5-го – Pianoбой;
  • 6-го – «Жіночий квартал»;
  • 8-го – TAMERLAN & ALENA. 

Зарезервувати столик у новому квітучому просторі можна за номером +38 (067) 924 42 75.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь