Спецпроєкти

Що почитати 14 лютого: ТОП-5 книжок до Дня закоханих


 Лютневе повітря вже сповнюється ароматом квітів, солодких шоколадних цукерок та атмосферою романтики. І якщо раптом ви відчуваєте, що через похмуру погоду не вдається налаштуватися на правильний настрій Дня всіх закоханих, — маємо крутий лайфхак. Налаштовуйтеся на романтику із нашою найромантичнішою книжковою підбіркою від видавництва  Vivat

У мене все добре, а в тебе?, Камілла Пеган

Якщо вам здається, що стосунки інших набагато щасливіші, ніж ваші — зазирніть до історії з цієї книжки. Вона розвінчує міф інстаграмних ідеальних стосунків (та життів) і показує їхній зворотний бік. Повірте, у вашої ідеальної та зразкової в усьому подруги чи друга може бути не так все добре в житті,  як здається. 

Кого ти кохаєш, Дженніфер Вайнер

Рейчел та і Енді зустрінуться вперше у восьмирічному віці, в лікарні. Вона — часта пацієнтка лікарень із вродженою вадою серця. А він — хлопчик зі зламаною рукою. І, здавалося б, доля ніколи більше не зведе їх разом. Та, як це трапляється в житті, непередбачуваний випадок протягом наступних трьох десятиліть дасть їм змогу зустрітися ще не раз… Це незвичайни роман про час та нас у цьому часі, про те, як люди змінюють одне одного та змінюються самі. І про те, як знайти та більше ніколи не втратити тих, кого ми любимо. 

Запізніле життя Емі Байлер, Келлі Гармс

Гадаєте, романтика та рожеві ведмедики вже не для вас? Ніколи не пізно бути закоханим та трішки божевільним від почуттів!  Бо навіть після тридцяти років, кількох пологів і роботи бібліотекаря можна залишатися привабливою та спраглою до життя. Бо насправді ніколи не пізно. Ви тримаєте у руках легку і життєствердну книгу, що дає моральний дозвіл на буду щасливим, коханим та спраглим до нових емоцій кожному, хто звик залишати власні бажання десь наприкінці списку. 

Там, де співають раки, Делія Овенс

А ця історія дуже сильно стосується кожного з нас. Адже із приходом пандемії 2020 року заводити нові стосунки стало набагато важче. Ми замкнулися у собі та почали жити самотньою і відчужено, боячись пустити когось до свого ізольованого життя. Історії та переживання головної героїні варто спроектувати на себе, щоб зрозуміти чому ми почуваємося самотніми, як з цим боротися та що робити, коли страх соціуму раптом стає більшим, аніж страх лишитися один на один із власними думками. 

Випадкові наречені, Крістіна Лорен

Любовний роман, за який не соромно чи любовний роман здорової людини так говорять про цю історію. Письменниці Крістіна Гоббс та Лорен Білінгс разом написало 16 бестселерів, які вже переклали 30 мовами світу.  Сюжет роману обертається довкола сестер-близнючок Олів та Емілії. Однакові зовні, та кардинально різні за вдачею. Та усе змінюється через загадковий інцидент на весіллі Емілії. Олів вирушить до весільної подорожі, заброньованої сестрою.  не сама, а з Ітаном, дружкою нареченого. Але проблема в тому, що Ітан та Олів ладні повбивати одне одного, та аж ніяк не відпочивати разом…

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь