Спецпроєкти

«Ми однієї крові»: мерч від українських брендів, кошти від якого підуть на підтримку донорства та кровоспинні засоби для ЗСУ


ПУМБ спільно з платформою «ДонорUA» та волонтерською організацією «Агенти крові» ініціює соціальний проєкт «Ми однієї крові». Усі охочі зможуть замовити мерч від українських брендів та ілюстраторів з 5 липня.

50% виручених коштів піде на підтримку донорства крові та закупівлю кровоспинних засобів для ЗСУ.

Подробиці

У проєкта буде власна інстаграм-сторінка, яка об’єднає українських виробників патріотичного мерчу, ілюстраторів та фонди, що працюють задля забезпечення країни запасами крові та засобами тактичної медицини.

У колекції є дві категорії – одяг (футболки, худі, бомбери) та аксесуари (бананки, рюкзаки, шопери, рушники, шкарпетки, а також стікери-шеврони з ілюстраціями та мемами).

 

Мерч «Ми однієї крові» можна буде замовити з 5 липня з відправкою по Україні

Половину вартості від кожного замовлення ПУМБ перерахує організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові».

Кошти підуть на закриття потреб у донорській крові, доставку компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських військових. 

«Зараз потреби у крові збільшились, окрім того, не усі центри крові знаходяться у безпеці. Ми не тільки рекрутуємо донорів, а й допомагаємо у транспортуванні крові та її компонентів до гарячих точок. 

На нашій платформі зареєстровано понад 100 000 донорів. Але, за нормативами ВООЗ, цього недостатньо навіть в умовах мирного часу. Закликаємо небайдужих українців приєднатись до донорського руху, зареєструвавшись у системі “ДонорUA”. Це допоможе швидше та ефективніше закривати потреби лікарень та госпіталів», — зазначає CEO «ДонорUA» Ірина Славінська-Ріцнер.

Українці зможуть підтримати проєкт, зареєструвавшись на платформі «ДонорUA» та здавши кров у донорських центрах. Кожен донор отримає 25% знижки на мерч.

Дізнатися більше, як здати кров та отримати знижку, можна за посиланням.

Раніше ми повідомляли про благодійний MORNING FUNCTIONAL RAVE by ЕБШ X ARSENAL ХХII.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь