Спецпроєкти

«Там, де ангели сидять рум‘яні та ситі в обнімку». Послухайте новий сингл Паліндрома «Кафе Надія»


У львівського музиканта Паліндрома (справжнє ім’я Степан Бурбан) вийшов новий сингл з назвою «Кафе Надія» і кліп на нього.

Подробиці

Степан розповідає, що пісня була написана ще восени минулого року і задумувалася як реклама його улюбленого львівського кафе, хоча цю рекламу в нього не замовляли.

«Чомусь це кафе завжди повертає мене на початок нульових, коли ми з бабцею їхали в центр на “Пижику”, щоб купити мені касету з рок-музикою. Після початку повномасштабного вторгнення росії історія з альбомом заморозилась, але влітку я знайшов сили все це довести до кінця. Слухаючи зараз цю пісню, я розумію, що контекст трохи розширився – це не просто реклама, а певно дещо більше. Пісня про місце сили, про Надію в кожному з нас. Бо без цього емоційного переживання нам іноді геть кепсько всередині. Це чи не єдина, більш-менш весела пісня на альбомі. Тож, якщо вона когось розрадить, я відчуватиму, що зробив шось добре», – написав музикант про сингл.

Нещодавно Паліндром випустив трек «Літній час», присвячений війні і власній рефлексії від цього. У пісні йдеться про боротьбу з комплексом меншовартості, відповідальність за те, яких політиків ми приводимо до влади, і спроби усвідомити, що у нас зараз дійсно йде повномасштабна війна. Послухати пісню і подивитися кліп на неї можна за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь