Спецпроєкти

Made with bravery. Бізнес за підтримки Мінцифри та МЗС запустив маркетплейс для просування українського експорту


Продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки Visa, Banda, Мінцифри й Міністерства закордонних справ України створила маркетплейс Made with bravery — електронний майданчик, на якому продаються товари, виготовлені в Україні.

Деталі

Мета маркетплейсу — об’єднати у спільноту українських виробників, популяризувати українське за кордоном та сприяти експорту українських товарів, допомагаючи розвитку українського бізнесу та відбудові України.

На маркетплейсі представлені речі для різних віку та статі: одяг, взуття, аксесуари, товари для дому. Також можна замовити їжу та напої, які мають довгий термін придатності.

Продавати свої товари можуть українські виробники, які відповідають певним вимогам:

  • продавцем може бути тільки суб’єкт підприємницької діяльності, який виробляє/продає товари високої якості;
  • у пріоритеті  — виробники унікальних, автентичних речей.

5% від вартості кожного придбаного товару маркетплейс передає фандрейзинговій платформі United24. При оплаті карткою Visa додатково ще 5% від вартості покупки також перераховуються United24 на підтримку і відбудову держави.

Made with bravery доставляє замовлення до багатьох країн світу через Укрпошту. Із їхнім повним переліком можна ознайомитися за посиланням. А за цим лінком дізнавайтеся більше про купівлю та правила оплати замовлення.

Читайте також про український бренд JUL, який випустив колекцію «Українська хвиля». Вона присвячена музичному руху, який виник після проголошення Незалежності.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь