Спецпроєкти

UAnimals оголошує грант в пам’ять про загиблого зоозахисника-азовця Олексія Кісілішіна

UAnimals хоче увіковічнити ім’я зоозахисника-азовця Олексія Кісілішіна і продовжити його справу. Саме тому зоозахисна організація оголосила про створення гранту в пам’ять Олексія.

Подробиці

У Олексія був свій притулок в Маріуполі, де він рятував усіх, кого тільки міг – собак, лисиць, павуків та навіть пітонів. Деякий час зоозахисник працював із Наталією Поповою у «Притулку для диких тварин».

Разом із сестрою Олексій хотів побудувати заклад для реабілітації тварин в Дніпрі. Одна половина була би відведена для занять з корекції поведінки собак, а друга – для реабілітації диких тварин, яких врятували від неблагонадійних власників.

Плани зруйнувала військова агресія рф. З початком повномасштабної війни Олексій боронив Україну. Опинившись на «Азовсталі», продовжив рятувати тварин в тих нелюдських умовах. Потім – полон, а 29.07.2022 під час терористичного акту в Оленівській колонії Олексій загинув.

UAnimals хоче увіковічнити ім’я Олексія «Лева» Кісілішина та продовжити його справу, тому оголошують грант в 200 000 грн. Кошти розділять між невеликими притулками.

Подати заявку на отримання допомоги для вашого притулку можна за посиланням.

Почитайте також, як діти з Маріуполя знімають фільм з українськими режисерами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь