Спецпроєкти

«Я хотів би заплакати, але я всього лише машина». Подивіться новий кліп на пісню Паліндрома «Люцифер»


Сьогодні львівський музикант Паліндром (справжнє ім’я Степан Бурбан) презентував кліп на пісню «Люцифер». Трек увійшов до альбому «Придумано в черзі», який вийшов 1 вересня.

Подробиці

Музикант назвав свій альбом річним сеансом проговорення травм. «Люцифер» присвячено Скнилівській трагедії – авіакатастрофі  під час святкування 60-ї річниці 14 авіаційного корпусуВійськово-Повітряних сил України на Скнилівському аеродромі під Львовом. 27 липня 2002 року винищувач Су-27УБ впав у натовп глядачів, через що загинуло 77 людей. Ще близько 250 – постраждало.

«Скнилівська трагедія — одне з перших потрясінь мого мрійливого дитинства. Тоді реальність наче дала мені ляпаса, коли після обіду у день трагедії я почав помічати людей, які проходили через наш двір зі Скнилівського аеродрому. Всі вони були закривавленими і дуже важко рухались. І тоді я, мабуть, вперше задумався про смерть та наскільки близько до людського життя вона може бути. Стало ніяково і в шлунку почали літати метелики — але такі, що приносять тривогу та паніку», – коментує пісню і кліп сам Степан.

Раніше ми писали про новий кліп українського гурту LATEXFAUNA, який вийшов напередодні релізу їхнього нового альбому.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь