Спецпроєкти

700 стипендій на IT-курси від Prometheus – хто може податися і як це зробити?


Освітня платформа Prometheus запускає IT-курси в партнерстві з компаніями GlobalLogic, Ciklum та SoftServe. Випускники зможуть пройти співбесіди та продовжити співпрацю з компаніями. 

700 охочих отримають можливість безкоштовно приєднатися до освітніх програм завдяки стипендіям. Проєкт реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та WNISEF.

Курси допоможуть всім охочим пройти шлях від знайомства з галуззю до отримання першої роботи в IT. Викладачі курсів – найдосвідченіші фахівці компаній, а навчальні програми розроблені спільно з роботодавцями. 

На Prometheus доступні вже чотири програми:

На безкоштовне навчання можуть претендувати:

  • українські жінки, що постраждали від війни; 
  • українці та українки, які виїхали з тимчасово окупованих територій;
  • українці та українки, що отримали статус внутрішньо переміщеної особи чи право тимчасового захисту за кордоном після 24.02.2022;
  • військовослужбовці, які беруть участь в російсько-українській війні чи були учасниками АТО/ООС/російсько-української війни, а також члени їхніх сімей.
  • Ті, хто постраждали від війни, однак не входять до вказаних категорій, також можуть подати заявку: таких слухачів зарахують за умови наявності вільних місць. 

Щоб подати заявку на програму, потрібно заповнити анкету за посиланням до 4 листопада включно. 

У попередньому матеріалі ми розповідали про безкоштовні IT-курси для українців на платформі Coursera.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь