Спецпроєкти

Berlin/Kyiv Charity Tattoo Day: українські татуювальниці робитимуть благодійні тату і збиратимуть кошти на генератори для ЗСУ

Українські татуювальниці Дар’я Криж, Аня Поджигатель та Альона Жук організовують перший благодійний тату-день Berlin/Kyiv Charity Tattoo Day в Берліні, в межах якого збирають кошти на генератори для українських військових.

Подробиці

До початку повномасштабного вторгнення татуювальниці жили та працювали в Києві. Після 24 лютого кожна змушена була покинути місто і поїхати далі від небезпеки, адже столиця перебувала під обстрілами та була під загрозою російської окупації.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Daria Kryzh Tattoo (@dariakryzhtattoo)

Альона та Аня наразі живуть і працюють в Берліні, де знайшли постійний прихисток. Дівчата роблять татуювання в берлінських студіях. Дар’я виїхала до Івано-Франківська і за місяць повернулась назад до Києва, де продовжує жити і працювати.  

10 жовтня татуювальниці запрошують в одну з берлінських студій на перший спільний Berlin/Kyiv Charity Tattoo Day та впродовж одного дня роблять благодійні татуювання. Кошти від тату підуть на закупівлю генераторів для ЗСУ.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Alyona Zhuk ✏ (@zhuk_alyona)

Мисткині давно працюють з форматом благодійних татуювань: у Києві вони долучалися до пітримки різних фондів (фонд «Таблеточки», які займаються дитячою онкологією, благодійний фестиваль «Кураж-Базар», волонтерський штаб «Зграя», проєкт відновлення житла для людей CO-haty (KО-хати), які залишилися без домівки через російські бомби).

На сеанс можна записатися через приватні повідомлення в інстаграмі чи в фейсбуці, прийти в гості познайомитись і зробити благодійне татуювання, або просто обійнятись. 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Anya Podzhigatel ❈ Tattoo Artist (@podzhigatel)

В межах благодійного тату-дня в майстерні працюватиме українська фотографиня Lera Anufrieva.

Роботи татуювальниць можна подивитися в Instagram:

Альона Жук

Аня Поджигатель

Дар’я Криж

Місце: Muschimuschii Tattoo and Piercing, Berlin
Мета: збір коштів на придбання генераторів для ЗСУ
Коли: 10 жовтня

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь