Спецпроєкти

Інфлюєнсера Ендрю Тейта затримали в Румунії у справі про торгівлю людьми


35-річний колишній кікбоксер, учасник реаліті-шоу та подкастер Ендрю Тейт затриманий румунською поліцією. Тейт і його брат Трістан є підозрюваними у справі про організовану злочинність, торгівлю людьми та зґвалтування.

Подробиці

Тейт здобув собі славу одіозного жінконенависника, постійно публікуючи в соцмережах сексистський контент. Через це сторінки ексспортсмена в TikTok, Facebook та Instagram заблоковані.

Втім, у блогера залишився доступ до Twitter, в якому він вирішив потролити екоактивістку Ґрету Тунберг.

У твітері Тейт опублікував фото однієї зі своїх автівок, нагадавши, що загалом має автопарк з 33 машин. Блогер тегнув Тунберг і попросив її надати електронну адресу, щоб він «міг надіслати повний список колекції автомобілів та відповідно їхні величезні викиди» (наразі твіт вже видалений).

У відповідь Тунберг ретвітнула його повідомлення з підписом: «Так, будь ласка, просвітіть мене. напишіть мені на smalldickenergy@getalife.com».

Блогер записав відео для активістки, заявивши, що не ображається на таку відповідь. У ролику було видно коробки з піцою румунської мережі піцерій, тож поліція з’ясувала, що підозрюваний повернувся в Румунію.

У заяві Управління з розслідування організованої злочинності та тероризму (DIICOT) йдеться про шістьох осіб, які зазнали сексуальної експлуатації з боку групи зловмисників.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь