Спецпроєкти

Від пива до баноша: Міша Кацурін випустив фуд-тревел-шоу про їжу Львова (без Птушкіна)


Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили нову серію власного фуд-тревел-шоу. Цього разу випуск присвятили їжі Львова.

У кадрі – феноменальна галицька кухня, унікальне пиво і обід в арт-просторі. Бонусом – рецепт традиційного львівського сирника від бабці Дзюні. 

«Львів мене приголомшив. Він не про борщ, штрудель та наливки. Він про глибину, традиції, шалену креативність, безмежну повагу до своєї історії та довічну боротьбу за цінності та ідентичність», – зазначив Міша Кацурін. 

Весь випуск вмістили в одну годину справжньої гастрономічної подорожі. Цього разу у кадрі лише Міша – без свого, здавалося б, незмінного колеги за тревелшоу Антона Птушкіна.

Міша розпочав традиційно зі стрітфуду, продовжив львівськими круасанами та єврейською кухнею у Львові. 

Ресторатор розібрався, як львів’янам вдалося перетворити місто на справжній гастрономічний бренд, як по-новому може виглядати банош з лисичками та чому ж все таки туристи їдуть у Львів у гастротур. 

 

«Я дуже мало знаю свою країну і попереду мене чекає безліч дивовижних відкриттів. Це тільки початок. Сьогодні нам, українцям, у кожному місті треба відбудовувати мости між нашим історичним минулим та сьогоденням. Знаходити і відтворювати все те, що не змогла до кінця зтерти країна-маніяк, яка мешкає по-сусідству. І Львів тут нам гарний приклад», – підсумував Кацурін.

До цього Кацурін і Птушкін випустили фуд-тревел-шоу про київські заклади, зокрема вуличну їжу столиці. Блогери не оминули легендарну київську перепічку та фалафель у Хасана, заради якого пів Києва готово їздити на Лівий Берег.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь