Спецпроєкти

Від перепічки до молекулярної кухні: Міша Кацурін і Антон Птушкін випустили фуд-тревел-шоу про київські заклади


Минулого року ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін запустили спільне фуд-тревел-шоу, щоб показувати світ через їжу. Але зараз – найкращий час, щоб показувати кухню рідних міст. 

У новому випуску, присвяченому їжі Києва, Міша і Антон розповідають, де найкраща шаурма у місті, чому сирники – це суто українська страва, де їсти котлету по-київськи, а де смакувати фісташковий «Київський торт».

«Я дуже давно мріяв розповісти про Київ, бо страшенно захоплююсь містом. Для мене Київ – нереально гастрономічне місце світового рівня. Ми тут живемо, то часто цього просто не помічаємо і сприймаємо як даність. Але у випуску я не зміг показати і 10% від того, що хотів би, бо дуже багато видатних місць. Якщо показувати все, буде епізод на 8 годин. Тому я зробив окремий гід з улюбленими місцями», – коментує Міша Кацурін.

 У серії про їжу Києва можна буде побачити найкращі гастро-міста міста, відкрити для себе заклад «Молодість», культовий ресторан «Струмок» та дуже контрастний із ним трендовий Mirali. Також у випуску розповідають, як українські ресторатори працюють під час війни.  

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь