Спецпроєкти

«Триб’ют українському святковому декору 2.0»: де купити автентичні різдвяні прикраси


Курований гід Києвом Hey Guide від комунікаційної агенції Public Kitchen презентує велику різдвяну колекцію «Триб’ют українському святковому декору 2.0». Вона стала продовженням торішньої колаборації Hey Guide x Ukrainian Folks.

Подробиці

Протягом декількох місяців співзасновниці Hey Guide Настя Івченко та Женя Каганович, співзасновниці Hey Guide, збирали стародавні традиції декорування українських домівок. Вони звернулися до майстрів з усієї України, кожен з яких має власний індивідуальний стиль та виготовляє певний вид святкових прикрас. 

В новій колекції вдалося зібрати близько 500 предметів.

До колекції «Триб’ют українському святковому декору 2.0» увійшли пірамідальні павуки різних розмірів, павуки-зірки, солом’яні коники, зірки та янголи, дідухи, зірки-верхівки для ялинки.

Окремо представлений текстиль зі старовинної домотканої тканини. 

Всі ці елементи мають давнє символічне значення в українській культурі. Наприклад, пірамідальний павук – модель всесвіту, яка, на думку наших пращурів, збирає негативну енергію. Такі павуки ширилися Україною з Галичини, де він завжди був аналогом ялинки. 

Придбати елементи декору з колекції «Триб’ют українському святковому декору 2.0» можна на сайті.

Hey Guide – гід Києвом від бутикової комунікаційної агенції Public Kitchen. Проєкт розповідає про знакові, але непересічні місця столиці та околиць, та поділений на 4 категорії: See & Do, Eat & Drink, Escape та Shop.

Public Kitchen – київська бутікова комунікаційна агенція, що працює з ключовими гравцями та молодими брендами з fashion- та lifestyle-індустрій, а також з культурними ініціативами. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь