Спецпроєкти

У Twitter знову з’явиться платна верифікація. Вона по-різному коштуватиме для користувачів iOS та Android


Twitter підтвердив перезапуск Twitter Blue – платної верифікації для користувачів соцмережі.

Послуга, яка надасть користувачам такі функції, як синя галочка підтвердження, коштуватиме 8 доларів на місяць на пристроях Android та 11 доларів – для iOS як спосіб нібито компенсувати «податок Apple».

Так званий «Apple Tax» — це те, що називають 30-відсотковим скороченням Apple на всі покупки та підписки в додатках. Можливо, це і є причиною різниці в оплаті верифікації, але у Twitter прямо не прокоментували це.

Платна верифікація у Twitter – що вона дає?

За 8 або 11 доларів на місяць користувачі отримують синю позначку верифікації після перевірки облікового допису. Позначку «офіційний» для компаній буде золотого кольору, а державні та міжнародні рахунки отримають сіру позначку.

Крім верифікації, передплатники Twitter Blue отримують можливість редагувати свої твіти, завантажувати відео з роздільною здатністю 1080p і доступ до режиму читання. Вони також зможуть змінити свій ідентифікатор, відображуване ім’я чи фотографію профілю. Втім, на цей час синя галочка буде відсутньою – до повторної перевірки облікового допису.

У листопаді Twitter Blue призупинили – бо через можливість верифікуватися платно на платформі з’явилося безліч фейкових акаунтів.

Раніше ми повідомляли, що новий власник соцмережі Ілон Маск пообіцяв відновити зупинені акаунти Twitter за певних умов. Втім, деякі з відновлених акаунтів вже призупинили знову: наприклад, акаунт Каньє Веста, який публічно зізнався у симпатіях до Гітлера і Путіна.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь