Спецпроєкти

Twitter розпустив Раду з довіри та безпеки: які причини


Компанія Twitter розпустила Раду з питань довіри та безпеки, сформовану в 2016 році для консультування платформи щодо рішень на сайті. Про це повідомляє Reuters.

Подробиці 

До складу ради входили різні правозахисні організації, науковці та інші органи, які виступали за безпеку і консультували Twitter при розробці продуктів, програм і правил.

«Оскільки Twitter переходить на новий етап, ми переоцінюємо, як найкраще залучити зовнішню інформацію до нашої роботи з розробки продуктів та політики. В рамках цього процесу ми вирішили, що Рада з питань довіри та безпеки не є найкращою структурою для цього» , – йдеться в електронному листі, надісланому членам Ради з питань довіри та безпеки.

Сторінка групи в Twitter була видалена.

Після того як Ілон Маск очолив компанію і запровадив програму скорочення витрат, близько 3700 робітників були звільнені. Понад 1 000 подали у відставку, серед них Йоель Рот – колишній керівник відділу довіри і безпеки компанії.

Раніше ми повідомляли, що у Twitter знову з’явиться платна верифікація, яка по-різному коштуватиме для користувачів iOS та Android.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь