Спецпроєкти

Airbus шукає 13 000 нових працівників для розвитку аерокосмічної галузі – як податися на вакансію


Корпорація Airbus найме понад 13 000 співробітників по всьому світу у 2023-му році. Близько 7 000 з них займуть новостворені посади по всій компанії. Про це йдеться на сайті компанії. 

Подробиці

Airbus має намір розширити штат та наростити виробництво комерційних літаків, аби відповісти на виклики в оборонній, космічній та гелікоптерній галузях.

Нові співробітники відіграватимуть важливу роль у підтримці промислового розвитку та підготовці майбутнього авіації.

«Після успішного набору минулого року ми знову наймемо понад 13 000 працівників у 2023 році. Ми закликаємо талановитих людей з усього світу приєднатися до нас на шляху до сталого розвитку аерокосмічної галузі та допомогти нам створити краще, різноманітніше та інклюзивне робоче місце для всіх наших співробітників», зазначив зазначив Тьєррі Баріль, директор з персоналу Airbus.

Кого шукають 

Нова кампанія з набору персоналу відбуватиметься по всьому світу, з акцентом на технічні та виробничі позиції, а також на з акцентом на нові професії у таких сферах, як нові джерела енергії, кібернетика та цифрові технології.

Понад 9 000 з цих посад шукають в Європі, а решту – по всій глобальній мережі. 

Наразі в компанії Airbus працює понад 130 000 людей по всьому світу.

Дізнатися більше про вакансії та умови роботи можна на сайті.

Раніше ми розповідали, як скласти CV та написати супровідний лист, що (не)говорити на співбесіді та яких моментів краще уникати, щоб отримати бажаний офер. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь