Спецпроєкти

Консультації з українськими лікарями доступні онлайн за кордоном – як отримати послугу


Медична система Helsi та компанія «Київстар» надають можливість всім абонентам за кордоном тримати зв’язок зі своїм лікарем 24/7 без списання мегабайтів інтернету. Про це йдеться у пресрелізі. 

Подробиці 

Зайшовши у додаток Helsi у роумінгу – мегабайти мобільного інтернету не будуть списуватися з рахунків абонентів  «Київстар».

Як скористатись 

Послугу  із відеозв’язком абоненти «Київстар» можна отримати безкоштовно, використовуючи мобільний інтернет. За користування застосунком Helsi у роумінгу мегабайти мобільного інтернету не списуватимуться з рахунків.

Щоб отримати консультацію лікаря без списання мегабайтів трафіку, необхідно: 

  • бути абонентом «Київстар»;
  • завантажити додаток Helsi. 

«Консультацію зручно і швидко отримати в додатку, бо не в кожному європейському місті, а тим паче – селищі, – людина одразу може знайти можливість зустрітися з лікарем», – підкреслив Євген Донець, СЕО компанії Helsi. 

Раніше ми повідомляли, що Helsi запустили мобільний додаток для лікарів, що  допоможе медпрацівникам консультувати пацієнтів за відключень електроенергії: провести прийом можна з будь-якої локації зі свого смартфона. Завантажити додаток лікарі можуть за лінком для Android. Додаток для iOs буде доступний згодом. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь